بر اساس تحقیق متخصصان دانشگاه میامی
فراگیری افسردگی کرونایی در بیشتر جوانان آمریکایی
هشتاد درصد از جونان آمریکایی به علت همه گیری کرونا علائم بارزی از افسردگی دارند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از
پایگاه خبری یورک الرت ، محققان علوم پزشکی در دانشگاه میامی آمریکا در مقالهای در شماره اخیر نشریه داروهای فعال کننده روان اعلام کردند هشتاد درصد از مردم آمریکا به علت همه گیری کرونا علائم بارزی از افسردگی دارند.
این افسردگی به سبب تنهایی ناشی از انزوا در دوران کرونا و به ویژه در جوانان مشاهده میشود. در این بررسی بیش از یک هزار داوطلب بین ۱۸ تا ۳۵ سال در مطالعهای آنلاین شرکت کردند.
محققان میگویند بروز علائم متوسط افسردگی در ۶۱ درصد و علائم شدید افسردگی در ۴۵ درصد همراه با اضطراب در ۱۷ درصد، یک زنگ خطر محسوب میشود. همچنین ۳۰ درصد از داوطلبان از سطوح بالای مصرف الکل و ۲۲ درصد از مصرف مواد خبر داده اند که ۳۸ درصد در سطح استفاده شدید از مواد بوده اند.
پروفسور ویویانا هوریگیان میگوید با این وصف، مراقبتهای روانی در دوران پساکرونا اهمیتی حیاتی دارد چرا که این جوانان آینده کشور را خواهند ساخت. در این بررسی، پرسشنامهای ۱۲۶ سئوالی بین ۲۲ آوریل تا ۱۱ می بین یک هزار و ۸ داوطلب به صورت آنلاین توزیع شد که متوسط سن آنها ۲۸ سال بود و ۸۶ درصد بالاتر از ۲۳ سال داشتند.
بر اساس این گزراش ، افسردگی یک بیماری روانیست که باعث احساس غم و ناراحتی مداوم و از دستدادن علاقه میشود. اکثر افراد بعضی از مواقع احساس ناراحتی، افسردگی و غم میکنند، احساس افسرده و غمگین بودن واکنشی طبیعی بدن به مشکلات زندگی و از دستدادن چیزها و کسانی که به آنها علاقه داریم، میباشد. اما زمانی که این احساس غم و اندوه شدید، بیامیدی، بیچارگی و بیارزشی بیشتر از چند روز یا چند هفته طول بکشد، شما دچار بیماری افسردگی شدهاید.
اختلال افسردگی بر طرز فکر، احساس و رفتار شما تاثیر میگذارد.
افسردگی ممکن است باعث ابتلای به انواع بیماریهای جسمی و روانی شود. افراد افسرده ممکناست در انجام وظایف روزانه ناتوان بوده و حتی احساس کنند، زندگی ارزش زندگی کردن ندارد. برخلاف تصور افراد افسردگی فقط یک ضعف و ناتوانی نیست و نمیتوان آنرا به سادگی نادیده گرفت، بلکه یک بیماری مزمن مانند بیماریهای دیابت یا فشار خون است که باید برای درمان آن اقدام کرد.
اکثرافراد مبتلا به بیماری افسردگی بعد از مصرف دارو، جلسات مشاوره و یا سایر اشکال درمان، بهبود مییابند.