به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه لوفیگارو، هیچ قرص معجزه آسایی برای درمان التهابهای مزمن وجود ندارد. به ویژه آنکه قرصها عوارض جانبی زیادی دارند. اما برخی عادتها میتواند اوضاع را بهبود ببخشد.
گزارش کارشناسی موسسه فنآوری و علمی فرانسه در مورد فعالیتهای فیزیکی حاکیست این گونه فعالیتها به سازگاری فیزیولوژیکی و مولکولی در عضلات اسکلتی و بافت چربی منجر میشود.
در واقع انقباض عضلات موجب آزادسازی میوکینها میشود که برخی از آنها خواص ضد التهابی دارند.
این موسسه فرانسوی اعلام کرد: فعالیتهای فیزیکی موجب کاهش ترشح سیتوکینهای پیش التهابی فاکتور ۱ بتا یا ۸ میشود و از طریق بافت چربی سیتوکینهای ضد التهابی را افزایش میدهد.
کاهش التهاب از طریق فعالیتهای فیزیکی منظم تاثیرات مثبتی بر سلامتی دارد. تحقیقات گسترده بر روی بیش از ۲۷ هزار زن به مدت ده سال نشان میدهد در میان کسانی که فعالیت ورزشی منظم داشتند کاهش التهاب با کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی و کاهش فشار خون همراه بود.
نوع تغذیه نیز میتواند به افزایش یا کاهش التهاب منجر شود. یک رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب، قندهای ساده و محصولات فرآوری شده میتواند به التهابات دامن بزند.
گیوم فوند روانپزشک بیمارستان مارسی در اینباره گفت: الکل و دخانیات دو سمی هستند که موجب افزایش التهابها میشوند. برعکس رژیم غذایی مدیترانهای که غنی از میوه و سبزیجات، ماهی و غلات است التهاب را بهبود میبخشد.
این برنامه غذایی همچنین اثربخشی خود را در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی و همچنین افسردگی نشان داده است.
طبق مطالعهای که در مجله پزشکی نیو انگلند منتشر شد این برنامه غذایی خطر بیماریهای قلبی عروقی را در میان افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند یا دست کم چند عامل خطرآفرین مانند فشار خون بالا، استعمال دخانیات، بالا بودن سطح کلسترول خون یا اضافه وزن را دارند تا ۳۰ درصد کاهش میدهد. خطر ابتلا به افسردگی هم تا ۳۳ درصد با این برنامه غذایی کاهش مییابد.