متوسط برداشت پیاز در استان اصفهان ۷۰ تن در هر هکتار برآورد و پیش بینی می شود امسال ۳۷۰ هزار تن محصول پیاز در استان یرداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه امسال در شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان پیاز کشت شده افزود: شهرستانهای اصفهان، فلاورجان، فریدن بیشترین سطح زیر کشت پیاز را به خود اختصاص دادند. اصغر رستمی با بیان اینکه پیاز به دو روش مستقیم بذر و نشایی کشت میشود گفت: کاشت نشایی برای صرفه جویی در مصرف آب و کوتاهتر شدن دوره رشد مزیت دارد. وی گفت: هزینه تمام شده کشت مستقیم بذر کمتر از نشایی است، اما به منظور اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب کاشت نشایی پیاز در اولویت استان اصفهان قرار گرفته است.