پخش زنده
امروز: -
برداشت محصول گواهی شده پیاز از مزارع پنج شهرستان استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان گفت: این سازمان پنج شهرستان فریدن، گلپایگان، فریدونشهر، بویین و میاندشت و سمیرم را برای کاشت پیاز ارگانیک انتخاب کرد.
جمشید اسکندری پیش بینی کرد تا اوایل مهر، بیش از ۵ هزار تن پیاز گواهی شده از ۱۰۰ هکتار از مزارع برداشت شود
وی با بیان اینکه این طرح در قالب یک طرح نظام مند نوین برای چهارمین سال در استان اصفهان اجرا می شودافزود: شهرستان فریدن از شهرستان های پیشرو در اجرای این طرح موفق عمل کرده است.
اسکندری با بیان اینکه عملیات مناسب کشاورزی یا "جی آی پی" محصول پیاز با نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان اجرا می شود افزود: این محصول در قالب سایت الگوی جامع تولیدی و ترویجی و با هدف محصولی دور از هرگونه سموم و کودهای دارای نیترات کشت می شود.
وی با اشاره به اینکه تولید محصولات ارگانیک در دستور کار جهاد کشاورزی استان است، گفت: بر اساس آزمایش های انجام شده از لحاظ باقیمانده نیترات در محصول پیاز هیچ نوع سمومی در محصول پیاز دیده نشده است.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه محصولات کشاورزی ارگانیک محصولاتی هستند که در تمامی مراحل رشد از هیچ گونه سموم دفع آفات گیاهی استفاده نشده باشد افزود: عملیات مناسب کشاورزی یا "جی ای پی" در کشت پیاز، سبزی و صیفی انجام میشود.
وی گفت: سیاست جهاد کشاورزی به صفر رساندن سموم در محصولات کشاورزی است و بر همین اساس کشت محصولات ارگانیک در دستور کار جهاد کشاورزی قرار دارد.
اسکندری با بیان توصیه کارشناسان به عنوان مروج در عرصههای مختلف کشاورزی به بهرهبرداران گفت: پس از نمونهبرداری محصول پیاز، شهرستانی که کیفیت محصول بهتری داشته باشد به عنوان الگوی برتر معرفی میشود.