طرز تهیه سالاد کرفس و کالباس
کرفس این سبزی پرفایده، منبع عالی آنتیاکسیدانهای مهم، کاهشدهنده التهاب، کمککننده به هضم بهتر غذا و سرشار از ویتامین و مواد معدنی با شاخص قند خون پایین است.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، طعم کرفس با وجود تمام این ویژگیها، برای همه دوستداشتنی نیست. حالا تصور کنید قرار باشد سالاد کرفس خالی بخورید؛ کمی غیرقابل تحمل بهنظر میرسد، اما سالاد کرفس و کالباس میتواند یک غذای ایدهآل باشد.
یکی از این طعمدهندهها کالباس است. کالباس و ژامبون به عنوان غذاهایی سلامت شناخته نمیشوند، ولی قرار دادن مقدار کمی از آنها در کنار مواد غذایی سالم نه تنها ضرر ندارد بلکه طعم غذا را هم دلچسب میکند. نقش کالباس در سالاد کرفس هم همین طعمدهندگی است. همراه کاله با طرز تهیه سالاد کرفس و کالباس آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کرفس و کالباس
مواد لازم برای تهیه سس مایونز سالاد کرفس و کالباس
کالباس ۱۲ تا ۱۶ ورقه
ساقه کرفس به همراه برگ چهار عدد
پیازچه سه عدد
سیب قرمز یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کرفس و کالباس
مرحله اول
تخممرغ، زرده تخممرغ، آب یک عدد لیموترش، خردل، سیر، نمک و فلفل را داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در زمان مخلوط شدن، روغن کانولا و روغن زیتون را هم کمکم اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.
مرحله دوم
ساقه کرفس و پیازچه را نواری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. برگهای کرفس را هم به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم
سیبها را به صورت نواری و نازک برش بزنید و آنها را داخل ظرفی با آبلیمو قاطی کنید. سپس آنها را به بقیه سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم
از سس مایونزی که درست کردید به میزان دلخواهتان به سالاد اضافه کنید. میتوانید این سالاد خوشمزه را سس هزار جزیره خانگی هم میل کنید.
مرحله پنجم
کالباسها را نواری برش بزنید و بالا و وسط سالاد بذارید. اگر از برگهای کرفس چیزی باقی مانده برای تزیین آن را هم اضافه کنید. سپس کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.