به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما، کرفس یکی از محبوبترین سبزیجات در بین تمام مردم است. یکی از راحتترین غذاها و، اما لذیذ ترین، خورشت کرفس است. امروزه از آب کرفس نیز برای دورههای رژیم لاغری استفاده میشود، اما دانههای کرفس را فراموش کرده اید. معجزهی سلامتی کرفس در دانههای آن قرار دارد.
همانطور که گفته شد کرفس یک سبزی محبوب است، اما بیشتر از برگ دارای ساقه است، اما مسئله مهم این است که دانههای کرفس کمتر رایج هستند و همه افراد از خوشمزه و مقوی بودن آن غافل هستند. دانههای کرفس کوچک، قهوهای روشن و با رایحهای خاکی هستند و عطر و طعم آنها گرم و تلخ است.
طب شرقی هزاران سال است که از دانه کرفس برای درمان بیماریهایی مانند برونشیت، اختلالات پوستی و آنفولانزا استفاده میکند. اما امروزه از دانههای کرفس بیشتر به عنوان ادویه پخت و پز استفاده میشود. با این حال آنها همچنین به صورت مکمل و یا به صورت عصاره یا کپسول در دسترس هستند.
دانههای کرفس اگرچه دارای ابعاد بسار کوچکی هستند، اما اما از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند و فواید سلامتی زیادی را برای شما دارند.
در ادامه ۶ مزیت خوردن دانههای کرفس را به شما میگوییم تا دیگر هیچگاه از خوردن آنها غافل نشوید.
این دانهها منبع خوبی از مواد معدنی ضروری مانند کلسیم و منگنز و آهن هستند.
دانههای کرفس میزان کمی از کالری را به بدن وارد میکنند و دارای مقادیر نسبتا مساوی از کربوهیدرات، پروتئین و چربی هستند.
از سلامت استخوانها حمایت میکنند.
به افزایش تولید سلولهای قرمز خون کمک میکنند.
سطح قند خون را بهبود میبخشد.
با باکتری ها مبارزه میکند.
دارای خواص آنتی اکسیدانی است.