(براساس بیانات رهبر معظم انقلاب از 1368 تا 1395)
انتخابات آمریکا در بیانات رهبر معظم انقلاب
رهبر انقلاب، دمکراسی را صورت انتخابات آمریکا و حاکمیت سرمایه را باطن آن میدانند و با تاکید بر نبود دمکراسی واقعی در انتخابات این کشور، به غلبه حزب سالاری بر مردم سالاری و بی توجهی به آرای مردم در انتخابات آمریکا اشاره میکنند.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: در این پژوهش بیانات رهبر انقلاب از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۵ درباره " انتخابات آمریکا" بررسی، شاخص یابی و محوربندی شده است.
رهبر انقلاب از افشای واقعیتهای آمریکا در سخنرانیها و مناظرههای نامزدهای انتخابات این کشور سخن میگویند و در این باره به اذعان آنها به وجود بحرانِ اقتصادی، سیاسی، بینالمللی و اخلاقی، اذعان به وجود فقر و تبعیض، اذعان به نژادپرستی، اذعان به لگدمال کردن حقوق بشر، اذعان به از بین رفتن ارزشهای انسانی و اذعان به جنگجویی آمریکا اشاره میکنند.
تفاوت نداشتن احزاب آمریکا برای جمهوری اسلامی نکته دیگری است که در بیانات رهبر انقلاب به آن اشاره شده است؛ عملکرد دشمنانه هر دو حزب آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران و مسابقه نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در بدگویی از ایران محورهایی است که از بیانات رهبر انقلاب در این باره به دست آمده است.
رهبر انقلاب، دمکراسی را صورت انتخابات آمریکا و حاکمیت سرمایه را باطن آن میدانند و با تاکید بر نبود دمکراسی واقعی در انتخابات این کشور، به غلبه حزب سالاری بر مردم سالاری و بی توجهی به آرای مردم در انتخابات آمریکا اشاره میکنند.
کلوپ سیاسی بودن احزاب در آمریکا موضوع دیگری است که از بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات آمریکا استخراج شده است؛ ایشان معنای حزب در آمریکا را "انتخاب افراد با بده بستانهای سیاسی و اقتصادی و چشمبسته و گوشبسته رای دادن مردم به آنها" میدانند بر باشگاههای کسب قدرت بودنِ احزاب در آمریکا تاکید دارند.
رهبر انقلاب همچنین نقشِ سرمایه و پول را در انتخابات آمریکا بسیار مهم میدانند و در این باره از حکومت کارتلها و تراستها و کمپانیهای بزرگ در انتخابات آمریکا و تسلط صهیونیستها و لزوم داشتن حمایت آنها و شبکه سرمایهداریِ خونخوارِ بینالمللی برای ورود به میدان انتخابات آمریکا سخن میگویند.
بی عدالتی و تقلب در انتخابات آمریکا شاخص دیگری است که از بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات آمریکا به دست میآید. لحاظ کردن وابستگیهای حزبی در بررسی صلاحیتها در آمریکا، نبود عدالت در استفاده برابر نامزدها از رسانههای ملی و دولتی برای تبلیغات، اجازه ندادن به مخالفان برای ورود به حاکمیت، تقلب و حاکمیت اقلیت بر اکثریت از محورهایی است که در این راستا ارزیابی میشود.