مازندران
تولید ۳ هزار تن گوشت سفید در سیمرغ
بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ تن گوشت سفید سالانه در سیمرغ تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ با اشاره به تولید سالانه ۳ هزار و ۱۴۱ تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: این میزان تولید با فعالیت ۲۸ واحد مرغداری است.
رجب فلاح زیلتی به امکان چهار نوبت جوجه ریزی به طور متوسط در سال در هر واحد مرغداری این شهرستان اشاره کرد و افزود: این میزان تولید سالانه مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، بومی و سایر ماکیان است.
به گفته فلاح؛ ۲۸ از واحد مرغداری فعال این شهرستان، ۲۰ واحد مرغداری گوشتی و ۸ واحد مرغ مادر گوشتی است که ظرفیت جوجه ریزی آنها ۲۷ میلیون و ۳۸ هزار قطعه جوجه است.
وی همچنین تولید سالانه تخم مرغ در شهرستان سیمرغ را ۱۰۰ تن اعلام کرد که روانه بازار مصرف میشود.
وی با بیان جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، گفت: گوشت مرغ برای تغذیه انسانی منبع بسیار خوبی از لحاظ پروتئین، آهن و فسفر است و علاوه بر آن حاوی مقدار زیادی ویتامین D است.