در پی اوج گیری موج دوم کووید ۱۹
۱۳ میلیون و ۶۹۸ هزار مبتلا به کرونا در جهان
کشورهای آمریکا، برزیل، هند، روسیه، پرو، شیلی، مکزیک، آفریقای جنوبی، اسپانیا و انگلیس همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسیما، بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی وورلد مترز از میان ۱۳ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۶۶۲ نفر مبتلا به ویروس کرونا، تاکنون ۸ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۸۷۴ نفر بهبود یافته اند و ۵۸۶ هزار و ۸۹۶ نفر فوت کردند.
۱۰ کشور آمریکا، برزیل، هند، روسیه، پرو، شیلی، مکزیک، آفریقای جنوبی، اسپانیا و انگلیس همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.
قرنطینه منطقهای در هند با گسترش کرونا و شناسایی بیش از ۳۲ هزار مبتلا
بر اساس اعلام وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند با اعلام شناسایی بیش از ۳۲ هزار و ۶۹۵ نفر مبتلا به کرونا در هند در شبانه روز گذشته، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از آغاز تاکنون به ۹۶۸ هزار و ۸۷۶ نفر رسید. در همین حال، ۶۱۲ هزار و ۸۱۵ نفر از بیمارستان مرخص شدند و تاکنون ۲۴ هزار و ۹۱۵ نفر جان باختند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، همه گیری ویروس کرونا به گسترش در جهان ادامه میدهد. در همین راستا هند از قرنطینه دوباره ۱۲۵ میلیون نفر از مردم خود از چهارشنبه شب خبر داد که برابر با ۱۰ درصد مردم این کشور است. این تدابیر شامل ایالت بیهار میشود که یکی از فقیرترین ایالتهای هند در شمال شرقی این کشور است. این قرنطینه قرار است به مدت دو هفته ادامه یابد. تدابیر مشابهی هم از سه شنبه در بنگلور اجرایی شده است.
آخرین آمار ابتلا و فوتیهای کرونا در کشورهای عربی
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی العربیه، بر اساس آخرین آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشورهای عربی، عربستان با ۲۴۰ هزار و ۴۷۴ مبتلا بیشترین آمار مبتلایان را میان کشورهای عربی دارد و قطر با حدود ۱۰۵ هزار مبتلا در رتبه بعدی قرار دارد. همچنین مصر هم با ۴ هزار و ۸ فوتی بیشترین فوتیهای کرونا را در میان کشورهای عربی دارد.
ابتلای ۵۳۴ نفر دیگر به کرونا در آلمان
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، موسسه رابرت کخ آلمان روز پنجشنبه، شمار مبتلایان به کرونا در آلمان با ۵۳۴ مورد افزایش، به ۲۰۰ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است. همچنین شمار قربانیان کرونا را با ۷ مورد افزایش ۹ هزار و ۷۸ نفر اعلام کرد.
وضعیت قزاقستان در دوران کرونایی با اعلام مقررات سخت قرنطینه و کمبود داروبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آلماتی، قزاقستان با شیوع ویروس کرونا دو ماه پس از سال ۲۰۲۰ میلادی، در این کشور مقررات سخت قرنطینه اعلام کرد و پس از مدتی با کاهش مقررات قرنطینه، امید و چشم انداز کسب و کار را در بین مردمان این کشور گشود که بی رمق بودن کسب و کارها و افزایش روزانه مبتلایان، همین کور سو امید را با اعلام مجدد مقررات قرنطینه خاموش کرد.
وزارت کار قزاقستان اعلام کرد: در ماه جولای یک میلیون نفر کار خود را از دست دادند و از آغاز سال میلادی تا کنون ۳۱۰ هزار نفر به مراکز کاریابی مراجعه کرده اند.
اما در کنار این مشکلات، کمبود دارو مشکلی دیگر بر مشکلات این کشور افزود. کمبود آنتی بیوتیکها و داروهای ضد التهاب باعث شد که صفهای طولانی در مقابل داروخانههای شهرهای قزاقستان ایجاد شود.
قزاقستان با افزایش آمار مبتلایان، تکمیل ظرفیت بیمارستانها، استفاده از استادیومها به عنوان بیمارستان و اعلام غیر واقعی درگذشتگان همچنان در بحران اجتماعی و اقتصادی به سر میبرد.
با توجه به وضعیت اقتصاد گره خورده به کرونا در این کشور، هنوز مشخص نیست طرحها و برنامهها از سوی دولت چقدر میتواند در این مقطع موفقیت آمیز باشد.
بحران شیوع کرونا در بولیوی در بحبوحه برگزاری انتخابات
استفاده از ماسک از هفته آینده در مکان های عمومی فرانسه اجباری استبه گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، ژان کَستِکس، نخست وزیر فرانسه از اجباری شدن استفاده از ماسک در مکانهای عمومی از هفته آینده خبر داد.
شمار مبتلایان به کرونا در روسیه از ۷۵۰ هزار نفر عبور کرد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو، در شبانه روز گذشته ۶ هزار و ۴۲۸ مبتلای دیگر در مناطق مختلف شناسایی شد و شمار کل مبتلایان به ۷۵۲ هزار و ۷۹۷ نفر رسید. ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد: در همین مدت ۱۶۷ نفر دیگر جان خود را از دست داده اند و تعداد کل جان باختگان به ۱۱ هزار و ۹۳۷ نفر افزایش یافته است. با بهبودی ۸ هزار و ۴۴۳ نفر دیگر، شمار بهبودیافتگان نیز به ۵۳۱ هزار و ۶۹۲ نفر رسید.
ابتلای ۶۱ نفر دیگر به کرونا در کره جنوبی
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، مقامات کره جنوبی اعلام کردند، ۶۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور شناسایی شد و بنابراین شمار کلی مبتلایان به ۱۳ هزار و ۶۱۲ نفر رسیده است. این مقامات همچنین مرگ 2 نفر دیگر را در این کشور را تایید و اعلام کردند شمار قربانیان به ۲۹۱ نفر رسیده است.
به گفته این مقامات، ۴۸ بیمار دیگر به دنبال بهبودی کامل از قرنطینه خارج شده اند و شمار کلی این افراد به ۱۲ هزار و ۳۹۶ نفر رسیده است.