تنها شش روز بعد یعنی در سوم ژوئیه این رقم با سرعت از مرز یازده میلیون نفر گذشت
ولی امروز (هشتم ژوئیه) ۱۸ تیر یعنی تنها بعد از پنج روز یک میلیون نفر دیگر مبتلا به ویروس کرونا شدند که این نشان از سرعت انتشار در سراسر جهان می دهد.
براساس جدول ارائه شده سازمان بهداشت جهانی آمریکا همچنان در صدر مبتلایان قرار دارد و کشورهای برزیل، هند، روسیه ، پرو، شیلی، اسپانیا، انگلیس، مکزیک و ایران در رده دوم تا دهم قرار دارند.
جدول آمار کلی سازمان بهداشت جهانی
تعداد کل مبتلایان در قاهره اروپا ۲,۵۱۴,۱۱۹ نفر است و شمار جانباختگان ۱۹۴,۸۰۱ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان در قاهره سبز ۱,۴۶۳,۴۴۷ نفر است و کشورهای روسیه، اسپانیا، انگلیس، ایتالیا و آلمان در بالای جدو ل قرار دارند.
جدول قاره اروپا
تعداد کل مبتلایان در آمریکای شمالی ۳,۶۲۹,۵۵۴ نفر است و شمار کلی جانباختگان ۱۷۸,۷۰۱ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان در آمریکای شمالی ۱,۶۴۸,۸۱۵ نفر است. کشورهای آمریکا مکزیک کانادا پاناما و جمهوری دومنیکن در بالای جدول مبتلایان قرار دارند.
جدول آمریکای شمالی
تعداد کل مبتلایان در آمریکای جنوبی ۲,۶۱۴,۹۳۱ نفر است و شمار کلی جانباختگان۹۶,۸۴۲ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان در آمریکای جنوبی ۱,۷۲۳,۷۵۷ نفر است. کشورهای برزیل پرو شیلی کلمبیا و آرژانتین پنج کشور بالای جدول سازمان جهانی بهداشت هستند.
جدول آمریکای جنوبی
تعداد کل مبتلایان در قاهره آسیا ۲,۷۱۳,۸۸۳ نفر است و شمار جانباختگان ۶۵,۰۷۹ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان در قاهره کهن۱,۸۴۹,۲۳۲ نفر است. کشورهای هند ایران پاکستان عربستان سعودی و ترکیه در بالای جدول قرار دارند.
جدول آسیا
تعداد کل مبتلایان در قاهره آفریقا ۵۱۱,۹۴۹ نفر است و شمار جانباختگان ۱۲,۰۲۶ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان در قاهره سیاه ۲۴۸,۷۵۱ نفر است. آفریقای جنوبی مصر نیجریه غنا و الجزایر در بالای جدول سازمان بهداشت جهانی قرار دارند.