پخش زنده
امروز: -
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ کلاهبردار خبر داد که چای غیر قابل مصرف را با نشانهای معروف به بازار مصرف عرضه میکردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور گفت: تعدادی گزارش در خصوص تهیه و توزیع چای تقلبی با بسته بندی نشانهای معروف بازار به اداره سیزدهم پلیس آگاهی اعلام و با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، کارآگاهان پس از انجام تحقیقات اولیه و اطمینان از صحت خبر مذکور موفق به شناسایی انبار بزرگی در منطقه کیانشهر شدند که متهمان از آن انبار به عنوان محل بسته بندی و تهیه چای تقلبی استفاده میکردند.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان از این داشت، افراد با همکاری یکدیگر با تهیه چایهای فلهای در شرایط کاملاً غیر بهداشتی آنها را نگهداری و سپس با بسته بندی جدید و مشابه برندهای معروف آنها را برای مصرف به بازار تهران عرضه میکنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کارآگاهان در یک عملیات پلیسی هر دو متهم را با دستور قضائی در مخفیگاهشان دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دادند، گفت: در بازرسی از انبار مورد نظر ۵۰۰ کیلوگرم چای فلهای کشف شد.
تقی پور با اشاره به اینکه در آزمایشهای صورت گرفته به دست آمد چای مورد استفاده فاقد مصرف انسانی است، تصریح کرد: هر ۲ متهم اظهار داشتند به مدت ۶ ماه است که چای تقلبی را به بازار تهران عرضه میکنند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران در پایان با بیان اینکه متهمان بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال به شرکتهای مربوطه خسارت وارد کرده اند، گفت: هر ۲ متهم به منظور انجام تحقیقات تکمیلی با دستور مقام قضائی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی قرار دارند.
سرهنگ علیپور، رئیس پلیس امنیت اقتصادی
کشف فرآوردههای نفتی قاچاق و تقلبی
به گزارش پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ نعمت اله علیپور اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو مقادیر زیادی فرآورده نفتی در کهریزک، ماموران پلیس امنیت اقتصادی پایتخت بررسی موضوع را بر عهده گرفتند.
وی با اشاره به اینکه تیمی از ماموران به نشانی اعلامی اعزام شدند، گفت: تحقیقات اولیه نشان از این داشت، فردی بدون مجوزهای قانونی کارگاه تغلیظ احداث کرده و با همکاری تعدادی از رانندگان خودروهای نفتکش، فرآورده نفتی "گازوئیل" و روغن موتور تقلبی در این مکان جمع آوری و از شبکه توزیع خارج میکند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی بیان داشت: نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و تیمی از ماموران به نشانی کارگاه اعزام شدند و از داخل تانکرهای نصب شده در محوطه کارگاه و نفتکشی که در حال خروج از داخل کارگاه بود، ۸۰ هزار لیتر فرآوردههای نفتی و ۱۰۰۰ لیتر روغن تقلبی کشف کردند.
وی تصریح کرد: ماموران حاضر در صحنه مدارک مربوط به محموله را از راننده نفتکش تقاضا کردند که راننده بارنامهای را در اختیار پلیس قرار داد در تحقیقات اولیه مشخص شد این بارنامه برای روغن موتور است.
سرهنگ علیپور با اشاره به اینکه در این رابطه ۴ متهم دستگیر شدند، گفت: با دستور قضائی کارگاه پلمب و فرآوردههای نفتی کشف شده برای آزمایش و نگهداری تحویل شرکت نفت تهران شد.
سرهنگ علیپور گفت: ارزش فرآوردههای نفتی مکشوفه طبق اعلام نظر کارشناسان شرکت نفت ۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال برآورد شده است.
سرهنگ قلی زاده، رئیس پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی
کشف ۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق
به گزارش پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ ابراهیم قلی زاده گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو مقادیری لوازم خانگی قاچاق در انباری واقع در جنوب پایتخت، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در گام اول تحقیقات پلیسی، هویت مالک انبار و محل آن شناسایی و با هماهنگیهای قضائی تیمی از ماموران به نشانی اعلامی اعزام شدند، افزود: در بازرسی از انبار مقادیر زیادی کالای قاچاق شامل: ۶۰ دستگاه جاروبرقی، ۲۳ دستگاه چای ساز، ۲۴۷ طاقه پارچه، ۲۸ کیسه لوازم خرازی، ۲ هزار و ۸۸۹ عدد چمدان و ۱۷۳ کارتن لوازم اسباب بازی قاچاق فاقد مجوزهای گمرکی و فاکتور خرید کشف شد.
وی ابراز داشت: مالک انبار در همان تحقیقات اولیه به قاچاق بودن این کالاها با همکاری ۲ تن از همدستانش اعتراف و در گام بعدی از تحقیقات پلیسی هر دو همدست متهم دستگیر شدند.
رئیس پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالای کشف شده را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند، افزود: اموال کشف شده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران انتقال یافت.
سرهنگ قلی زاده تصریح کرد: هر ۳ متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ حسنوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت
کشف ۷۰۰ کیلوگرم تریاک در پایتخت
به گزارش پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه یکی از قاچاقچیان حرفهای قصد دارد مقادیری مواد مخدر از استانهای جنوبی کشور تهیه و به شهر تهران انتقال دهد، بررسی موضوع در اختیار تیمی از ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.
وی افزود: با تکمیل تحقیقات اطلاعاتی مشخص شد، متهم قصد دارد با همکاری یکی از همدستانش محموله مواد مخدر را با استفاده از یک دستگاه خودرو وانت پراید بعد از گذشتن از استان قم به تهران انتقال دهد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور دستگیری متهم اخذ شد، ادامه داد: تیمی از ماموران عملیات ویژه به محور قم – تهران اعزام و موفق شدند خودرو متهم را در بزرگراه قم – تهران مشاهده و دستور ایست صادر کنند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به کشف ۷۰۰ کیلوگرم تریاک در بازرسی از این خودرو تصریح کرد: در این عملیات ۲ متهم دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت
قاچاقچی مکالمات تلفنی در پایتخت دستگیر شد
رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری یک قاچاقچی مکالمات تلفنی خبر داد و گفت: این متهم ۲۰ میلیارد ریال خسارت به شرکت ارتباطات زیرساخت وارد کرده است.
سرهنگ داوود معظمی گودرزی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: نماینده حقوقی شرکت مخابرات به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد، افراد ناشناسی به وسیله خطوطی اقدام به سوء استفاده از پهنای باند بین الملل و برقراری غیر قانونی ارتباط تلفنی خارج به داخل کرده اند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه شاکی اظهار داشت علاوه بر خسارتهای امنیتی حدود ۲۰ میلیارد ریال به شرکت ارتباطات زیر ساخت نیز خسارت وارد کرده است، افزود: تیمی از افسران این پلیس با بررسی مستندات و شواهد و حساسیت موضوع پرونده را در دستور کار قرار دادند و پس از چند روز کار اطلاعاتی و تحقیقات گسترده و روشهای فنی و پلیسی موفق به شناسایی خطوط و شناسایی متهم به نام (م، ف) شدند.
وی گفت: متهم با روشهای مختلف مثل تغییر کابل کشیهای مخابراتی سعی در پنهان کردن این عمل مجرمانه داشت که در نهایت شیوه مجرمانه وی شناسایی شد.
سرهنگ گودرزی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد، متهم با استفاده از شیوه انتقال تماسهای تلفنی اینترنتی از خارج به داخل کشور با ۲۸ خط فعال مکالمات تلفنی را قاچاق و از پهنای باند بین الملل سوء استفاده کرده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: با هماهنگی مرجع قضايی و تحقیقات میدانی متهم در مخفیگاهش دستگیر و به همراه تجهیزات مخابراتی و رایانهای به پلیس فتا انتقال یافت. وی در ابتدا منکر جرم ارتکابی بود، اما پس از مواجه شدن با ادله و مستندات لب به اعتراف گشود.
سرهنگ گودرزی توضیح داد: همان طور که میدانید مکالمات بینالملل باید از طریق مراکز ارتباط بینالملل کشور مبدا و مقصد برقرار شود و برقراری این ارتباطات از مبادی غیرقانونی و غیررسمی، ترمینیشن (از خارج به داخل) غیرمجاز و یا همان قاچاق مکالمات تلفنی نامیده میشود.
وی گفت: افرادی که اقدام به قاچاق مکالمات تلفنی میکنند با سوءاستفاده از یارانههایی که دولت به مکالمات تلفنی شهروندان اختصاص میدهد اقدام به ترانزیت (برقراری) ارتباطات سایر کشورها "از طریق ایران" و یا "به داخل ایران" میکنند؛ بنابراین به جای این که ارتباطات دیگر کشورها به طور مستقیم به مقصد ارسال شود به ایران ارسال و از طریق مراکز بینالملل ما به کشور مقصد ارسال میشود بدین ترتیب از این یارانه به نفع دیگر کشورها استفاده میکنند که این امر خسارت غیرقابل جبرانی را به اقتصاد کشورمان وارد میکند.
سرهنگ گودرزی در پایان به شهروندان توصیه کرد: در صورتی که متوجه تغییرات محسوسی در مبلغ مندرج در قبض تلفن خود شدند مراتب را سریعا به شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام تا پس از بررسی و تایید، در صورت لزوم برای بررسی بیشتر به پلیس فتا ارسال شود.