امروز: -
گزارشی تصویری از کوره‌های آجرپزی سنتی شهرهمدان آجرپزی دست کم ۵۰۰۰ سال قدمت دارد و در شهر همدان آتش کوره‌های آجرپزی با همت کارگران زحمتکش همچنان گرم و پابرجاست
عکاس :سعيد افخم
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۳/۲۶ - ۱۵:۱۵
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا وسیما  ; کوره آجرپزی سنتی یا آجرپزی کوره‌ای یا دستی یا فشاری در ایران کاربرد کهنی دارد، دست کم ۵۰۰۰ سال است که آجر ساخته شده از خاک رس به کار می‌رود. گویا اولین بار، آن را برای ساختن شهر‌هایی در بین‌النهرین و دره سند در پاکستان به کار بردند. معمولا کارگران در کوره پزخانه‌ها در حاشیه شهر‌ها مشغول به فعالیت هستند. بخشی از کارگران مشغول در این بخش به دلیل ماهیت کار مجبور به اشتغال خانوادگی هستند و گروه‌هایی نیز به صورت انفرادی اشتغال دارند. اغلب شاغلان در این بخش یا اصلا بیمه ندارند و یا دارای سوابق بیمه‌ای ناقص هستند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کار شاق و طاقت فرسایی هست، دستشان سلامت، گزارش بسیار جالبی هست
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha