نیمه اردیبهشت پایان برداشت پیاز در هرمزگان
برداشت پیاز از ۸ هزار و ۴۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان نیمه اردیبهشت به پایان میرسد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۳۵۰ هزار تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال تغییری نکرده است.
اکنون ۹۰ درصد محصول پیاز برداشت شده است.
رضا امیری زاده افزود: محصول برداشت شده به استانهای تهران، اصفهان، شیراز، اهواز و کشورهای عراق و افغانستان فرستاده میشود.
برداشت محصول پیاز از بهمن ماه آغاز میشود و تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد.
پیاز با داشتن سولفور، کروم، و ویتامین B۶ درکاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
پیاز در جلو گیری از رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زمان یائسگی، کاهش درد و التهاب مفصل و در درمان سرماخوردگی مفید است.