پخش زنده
امروز: -
برداشت پیاز از سطح بیش از ۳۰۰هکتار از زمینهای کشاورزی ایرانشهر آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر جهاد كشاورزی ایرانشهر با بیان اینکه در هر هكتار به طور متوسط 50تُن پیاز برداشت می شود گفت: پیش بینی می شود از این 300هکتار بیش از 15هزار تُن پیاز قرمز و سفید برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مجید فیاضی افزود: كشت پیاز از آبان ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر خرداد ادامه دارد.
وی با اشاره به کشت ارقام تگزاس و كریما در ایرانشهر گفت: پیاز تولیدی ایرانشهر علاوه بر عرضه در بازارهای سیستان و بلوچستان به استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، اصفهان و فارس نیز حمل می شود.
مجید فیاضی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی این منطقه، برای تولید پیاز كمتر از آفت كش ها استفاده می شود و به همین دلیل محصولات تولیدی از كیفیت بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد كشاورزی ایرانشهر گفت: بیش از ۵٠٠نفر در كار كاشت، داشت و برداشت محصول پیاز در این شهرستان مشغول هستند.
برداشت پیاز در این فصل سال در ایرانشهر موجب حفظ تعادل این محصول و جلوگیری از افزایش قیمت در بازار میشود.