سید محمد پژمان افزود: با تفویض اختیار وزارتخانه به استانها طرح احیا و بازآفرینی بافت ناکارآمد شهری در مناطق مختلف کشور شتاب بیشتری میگیرد.
وی گفت: بازآفرینی به عنوان یک موضوع ملی دیده شده، اما آنقدر کار بزرگ و پیچیده است که تکلیف یک دستگاه نیست تا آن را به سرانجام برساند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت : طرح بازآفرینی ابعاد زیرساختی، اقتصادی، اجتماعی، حقوقی و امنیتی دارد و همه باید کمک کنند تا بتوانیم اهداف آن را پیاده کنیم.
پژمان افزود : امروز دنبال چاره جویی هستیم و باید از همه ظرفیتهای استانها برای اجرای آن بهره بگیریم تا عقب ماندگی جبران شود..
وی گفت : اگر امروز انتظارداریم طرح بازآفرینی شهری به یک وضعیت مناسب برسد بدون شک چند صد هزار میلیارد تومان اعتبار لازم دارد که در این شرایط تامین آن در مرکز ممکن نیست و باید استانها نیز مشارکت کنند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود : در استانها مطالعه عمیق اقتصادی در بافتها را انجام دهید و فقط لیست هزینه تهیه نشود، زیرا در بسیاری از طرحها زمان بندی دقیق نداریم و بهتر است در کار مطالعه و بازنگری در آن به خروجی اقتصادی طرح توجه شود.
پژمان یادآورشد از ظرفیت مناطق غافل نشوید و به درآمدهای مختلف استان خود توجه کنید و آنچه منجر به درآمدزایی میشود را شناسایی کنید.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور گفت: ثروت آفرینی و ارتقای منزلت اجتماعی ساکنان بافت فرسوده و ناکارآمد مهم است و در اجرای طرحهای بازآفرینی توسط مشاور باید این موضوع مورد توجه باشد.
پژمان تاکید کرد: در شهرها تعدادی از دستگاههای دولتی امکانات غیرقابل استفاده دارند که باید شناسایی و با آزاد شدن منابع, آن را در اختیار این طرح قرار دهید.