کوار، میزبان جشنواره انگور
نخستین جشنواره انگور شهرستان کوار از امروز آغاز به کار کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، ترکمان مسئول روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان کوار گفت: نخستین جشنواره انگور شهرستان کوار با هدف بازاریابی و جذب سرمایه گذار برای محصول انگور این شهرستان به مدت ۴ روز آغاز به کار کرد.
ترکمان افزود: در این جشنواره انگور، فرآوردههای مختلف انگور از جمله کشمش و دوشاب، محصولات باغی و دامی، نان سنتی و عشایری، آداب و رسوم، صنایع دستی و غذاهای سنتی و مشاغل خانگی در ۴۰ غرفه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
جعفری مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار نیز گفت: شهرستان کوار با ۵ هزار و ۹۰۰ هکتار باغ انگور و تولید سالانه بیش از ۱۲۰ هزار تن محصول یکی از شهرستانهای مهم تولید انگور استان فارس است.
برداشت محصول از اواسط شهریور آغاز و تا اواسط آبان ماه در شهرستان کوار ادامه دارد.
ارقام انگور شهرستان کوار شامل ریش بابا، رطب، یاقوتی، عسکری، سیاه و سمرقندی است.