پخش زنده
امروز: -
مدیر فرودگاه اراک: مسئولان به تفاهم رسیدهاند که بهترین نقطه کشور برای ایجاد بندر خشک، استان مرکزی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اراک؛ رحیم حسیننسب با اشاره به مزایای ایجاد بندر خشک در استان مرکزی گفت: ایجاد بندر خشک در مراکز جمعیتی، کار نو با قدمت 10 تا 12 سال در دنیا است، ایجاد بندر خشک در مراکز جمعیتی کشورها با توجه به ارجاع کالاهای وارداتی و صادراتی به این بندر و انجام کارهای گمرکی آنها در همین بندرها سبب تسریع در روند صادرات و واردات میشود، همچنین این مهم سبب کاهش هزینههای بار به سبب اضافه نشدن هزینه بندرهای ساحلی و در نهایت کاهش قیمت این کالاها نیز میشود.
وی ادامه داد: در بندر خشک وسایل حمل و نقلی مثل هواپیما، قطار، تریلر و غیره یک حمل و نقل ترکیبی در راستای بهبود و ترسیع روند حمل و نقل کالاهای صادراتی و وارداتی ایجاد میکنند، همچنین در این حمل و نقل ترکیبی میتوان در کنار حمل و نقل بار، مسافر نیز جابهجا کرد.
مدیر فرودگاه اراک گفت: بخشی از بندر خشک به صنایع تبدیلی ارتباط داشته و مواد خام وارداتی و صادراتی است که روند جابهجایی آنها در بندر خشک انجام میشود در همان بندر خشک در صنایع تبدیلی، پس از تبدیل مواد خام به کالا، کالاها به مقاصد نهایی خود انتقال داده میشود.
حسین افزود: در بندر خشک کالاهای حساس، قیمتی و مواد فاسدشدنی از طریق هواپیما جابهجا میشوند.
مدیر فرودگاه اراک گفت: ایجاد بندر خشک در استان مرکزی فرصت بسیار ارزشمندی است که نباید از آن غافل شد، هماکنون مسئولان استان به تفاهم رسیدهاند که بهترین نقطه کشور برای ایجاد بندر خشک، استان مرکزی است.
حسیننسب ادامه داد: استان مرکزی یکی از مراکز جمعیتی مهم کشور بوده که دارای صنایع بسیار زیاد و مهمی است و مواد خام وارد شده در صنایع تبدیلی استان به کالای نهایی تبدیل و از طریق بندر خشک صادر میشود.
وی افزود: باتوجه به پیگیری انجام شده، اراک به عنوان مرکز لجستیک درنظر گرفته شده، با همکاری مسئولان استان در تلاش هستیم استان مرکزی و شهر اراک به عنوان بندر خشک انتخاب شود، تحقق این مهم به تایید وزارت راه و شهرسازی نیاز دارد.