پخش زنده
امروز: -
استفاده از ظرفيت هاي مختلف براي توسعه هوانوردي و پيشگامي در اجراي طرح هاي بندرخشک و رونق صادرات هوايي کشاورزي، نوید رونق این صنعت استان مرکزی در سال جاری را می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ مدير فرودگاه اراک گفت: با تحقق و انجام طرح هاي مختلف از جمله استفاده از ظرفيت هاي مختلف براي توسعه هوانوردي و پيشگامي در اجراي طرح هاي بندرخشک و رونق صادرات هوايي کشاورزي، سال جاري شاهد رونق چشمگير صنعت هوانوردي در استان مرکزي هستیم.
حسین نسب افزود: فرودگاه اراک با توجه به اینکه در فلات و مجاورت تهران و اصفهان قرار دارد دارای موقعیت خوبی برای فعالیت در حوزه آموزش است؛ همچنین با توجه به جایگاه صنعتی اراک اولویت نخست پروازهای فرودگاه اراک، تسهیل پروازهای کاری بوده است.
وی ادامه داد: ماهیت مذهبی استان مرکزی نیز موجب افزایش تقاضا برای گسترش پرواز به مقصد مشهد و عتبات عالیات شده و اولویت سوم نیز افزایش پرواز در مسیرهای سیاحتی و گردشگری است.
مدیر فرودگاه اراک با اشاره به اینکه سال 98 به دلیل مشکلات موجود در بخش هندلینگ، پروازهای مسافری فرودگاه انجام نشد، افزود: در سال جاری شاهد برقراری پرواز در مسیر مشهد توسط شرکت هواپیمایی وارش و نیز برقراری پرواز در مسیر عسلویه توسط شرکت هواپیمایی کارون خواهیم بود.
حسین نسب همچنین با اشاره به رونق تولید کشاورزی و گل و گیاه در استان مرکزی عنوان کرد: مطالعات اولیه برای استفاده از فرودگاه اراک در صادرات هوایی کشاورزی انجام شده و توسط نمایندگان مجلس و اتاق بازرگانی استان در حال پیگیری است.
وی همچنین با اشاره به اینکه طرح بندرخشک اراک اسفند 96 کلید خورده و مقدمات آن آماده است، گفت: با توجه به اینکه در اراک راه آهن، فرودگاه و جاده ترانزیتی در کنار هم هستند، اجرای این طرح در رونق اقتصادی استان مرکزی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
مدیر فرودگاه اراک با اشاره به بهسازی ترمینال فرودگاه اراک و پیشرفت 99 درصدی آن در سال گذشته گفت: توسعه موتورخانه به مساحت 1500 مترمربع، احداث پارکینگ خودرویی، زهکشی روشنایی باند، لایروبی مسیرهای رودخانه های فصلی و نیز تامین تجهیزات ایمنی زمینی از دیگر اقدامات انجام شده در سال ۹۸ بود.
فرودگاه اراک با داشتن 470 هکتار اراضی در شمال شرقی اراک و جنوب تالاب میقان قرار دارد.