پخش زنده
امروز: -
باید مدلی برای ارائه خدمت به بیماران سرطانی طراحی شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر مریم حضرتی در کنفرانس و سمپوزیوم بینالمللی سایکوانکولوژی با اشاره به اینکه ارایه مراقبت برای بیماران سایکو آنکولوژی یک کار تیمی از رشتههای علوم پزشکی است، گفت: باید مدلی برای ارائه خدمت به بیماران سرطانی طراحی شود.
وی با بیان این که هدف از مراقبت بیماران سرطانی افزایش کیفیت زندگی بیماران، توانمند سازی بیمار و خانواده است که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد، افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا برای مراقبت، مدلهای مراقبتی وجود دارد که این مدلها باعث افزایش دانش بیمار، افزایش ظرفیت تحمل بیمار برای مقابله با بیماری میشود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان این که طبق مطالعات۳۳ درصد از بیماران سرطانی دچار اختلالات اضطراب هستند و پرستاران با مدیریت اضطراب، اصلاح نگرش بیمار، گروه درمانی، خانواده درمانی، مشاوره تلفنی میتوانند به بیماران سرطانی کمک کنند، افزود: تا زمانی که سلامت روان تأمین نشود، سلامت بیمار تأمین نمیشود و در کشور یک مدل مراقبتی و آموزشی خاصی به صورت مدون و پرستار متخصص سرطان برای بیماران سرطانی نداریم.
دکتر حضرتی در پایان سیاست گذاری حوزه سرطان را تشریح کرد و گفت: تشکیل کمیته ملی کنترل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر، تدوین آیین نامه طب تسکینی حمایتی، تدوین دورههای کوتاه مدت سرطان برای پرستاران از برنامههای معاونت پرستاری وزارت بهداشت است.
مرکز تحقیقات روانتنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با همکاری دانشگاه فرایبورگ آلمان اقدام به برگزاری کنفرانس و سمپوزیوم بینالمللی سایکوانکولوژی، از امروز یکشنبه، به مدت ۳ روز در ساختمان EDC دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کرده است.
در این همایش که دارای امتیاز بازآموزی است گروههای خون و سرطان، رادیوتراپی انکولوژی، روانپزشکی، روانشناسی، طب تسکینی، داخلی، اطفال، جراحی، نورولوژی، بیهوشی و پرستاری حضور و مشارکت خواهند داشت.