با حضور رئیس اتاق تعاون ایران؛
نخستین رویداد مشترک سازمان بین المللی کار و اتحادیه بین المللی تعاون
به مناسبت ۱۲۰ سالگی سازمان بین المللی کار رئیس اتاق تعاون ایران در نخستین رویداد مشترک سازمان جهانی کار و اتحادیه بین المللی تعاون، حضور یافت
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، این اولین رویداد مشترک سازمان جهانی کار و تعاون بود که به امضای تفاهم نامهای در راستای ایجاد اشتغال و موضوعات مرتبط به اشتغالزایی در رابطه با بخش تعاون و کمکهای این بخش به سازمان جهانی کار و سازمان ملل منجر شد.
به مناسبت ۱۲۰سالگی سازمان جهانی کار رئیس اتاق تعاون ایران در اولین رویداد مشترک سازمان جهانی کار و اتحادیه بین المللی تعاون، در ژنو سوئیس حضور یافت. این اولین رویداد مشترک سازمان جهانی کار و تعاون بود که به امضای تفاهم نامهای در راستای ایجاد اشتغال و موضوعات مرتبط به اشتغالزایی در رابطه با بخش تعاون و کمکهای این بخش به سازمان جهانی کار و سازمان ملل منجر شد.
در حاشیه این مراسم بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با رئیس اتحادیه بین المللی کار دیدار و گفتگو کرد. دیدارهایی نیز با نمایندگان بخش تعاون ترکیه، برزیل، ژاپن و سایر نمایندگان صورت گرفت.
اتحادیه بین المللی تعاون (ICA)اتحادیه بینالمللی تعاون (ICA)، یک انجمن بینالمللی غیر انتفاعی است که سال ۱۸۹۵ تاسیس شده است و مأموریت آن ترویج و توسعه تعاونیها به عنوان یک مدل کسب و کار اجتماعی و مردم-محور میباشد. اتحادیه بینالمللی تعاون صدای تعاونیها در سراسر جهان است و بیش از ۳۰۰ فدراسیون و سازمان تعاونی را در ۱۱۰ کشور جهان نمایندگی میکند.
امروزه از هر شش نفر در جهان، یک نفر تعاونگر است و در حال حاضر اتحادیه بینالمللی تعاون، نماینده یک میلیارد عضو تعاونی از ۳ میلیون تعاونی در سراسر جهان است.
علاوه بر این، ۳۰۰ تعاونی برتر جهان در مجموع دارای گردش مالی ۱۶/۲ تریلیون دلاری بوده و ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان (۱۰ درصد از جمعیت شاغل جهان) درآمد سالانه خود را از طریق اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در تعاونیها تأمین میکنند. علاوه بر این، اتحادیه بینالمللی تعاون در راستای بهبود و فراهم کردن محیطهای قانونی برای تشکیل و رشد تعاونیها، با دولتها و سازمانهای جهانی و منطقهای همکاری میکند. همچنین ICA از طریق رسانهها و مردم، به ترویج اهمیت مدل کسب و کار مردم-محور مبتنی بر ارزشها و اصول تعاون میپردازد. در حال حاضر، اتحادیه بینالمللی تعاون با یک دفتر جهانی و مرکزی در بروکسل بلژیک و چهار دفتر منطقهای (اروپا، آفریقا، آمریکا، آسیا و اقیانوسیه) و نیز هشت سازمان در بخشهای مختلف (بانکداری، کشاورزی، شیلات، بیمه، بهداشت، مسکن، تعاونیهای مصرف، و تعاونیهای خدماتی و صنعتی) اداره میشود.
سازمان بین المللی کار (ILO)سازمان بینالمللی کار (ILO)، یکی از موسسات تخصصی سازمان ملل متحد است که با هدف تدوین مقررات و قوانین بینالمللی در جهت بهینهسازی استانداردهای بینالمللی کار و حصول اطمینان از بکارگیری آنها متولد شد و در حال حاضر به امور مربوط به کار و کارگران میپردازد. این سازمان در سال ۱۹۱۹ و در نتیجه بحثهای کنفرانس صلح پاریس تأسیس شد. سازمان بینالمللی کار در آغاز وابسته به جامعه ملل بود و پس از تأسیس سازمان ملل متحد از سازمانهای وابسته به آن شد. منشور فعلی سازمان که به بیانیه فیلادلفیا معروف است در سال ۱۹۴۴ تصویب شد.