پخش زنده
امروز: -
دین پرست : با دستور رئیس جمهور تا تکمیل این طرحهای نیمه تمام در کشور هیچ طرح جدیدی آغاز نمی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی که در فرمانداری ساوه برگزار شد گفت : در حال حاضر 143 واحد تولیدی نیمه تمام در کشور وجود دارد که سهم استان مرکزی چهار واحد تولیدی و صنعتی است و با دستور رئیس جمهور مشکلات این واحدها در دست بررسی است .
دین پرست افزود : به وزیر کار دستور داده شده است که طرحهای نیمه تمام تکمیل شود و تا نهایی شدن آنها هیچ طرح جدیدی آغاز نشود.
وی از اختصاص 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات از سوی دولت طی سال گذشته در سراسر کشور به منظور رونق تولید اشاره کرد و افزود: سهم استان مرکزی از این میزان هزار و 534 میلیارد تومان بود که از محل تسهیلات رونق تولید به صورت مستقیم پرداخت شده که نشان از کیفیت بالای اقدامات صورت گرفته در حوزه رونق تولید است.
معاون وزیر کشور نرخ بیکاری در کشور را 12 درصد بیان کرد و ادامه داد: در استان مرکزی با تلاشهای صورت گرفته نرخ بیکاری به ۸.۴ رسیده است که کمتر از میانگین کشوری بوده و در زمره استانهایی است که کمترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور گفت: استان مرکزی ۸۱ واحد مشکل دار با اشتغال 9 هزار و 303 نفر و سه واحد بحرانی با اشتغال 2 هزار و 117 را به خود اختصاص داده است که پنج درصد کل کشور را شامل میشود.
استاندار مرکزی نیز در در این جلسه با اشاره به ضرورت رفع مشکلات جدی واحدهای تولیدی در استان مرکزی گفت: در سال جاری صنایع بزرگ استان مانند هپکو، آذرآب و ماشین سازی نیازمند توجه جدی در سطح ملی هستند.
آقازاده هدف از برگزاری این اینگونه نشست های تخصصی را عظم جدی دولت در رفع مشکلات صاحبان سرمایه عنوان کرد و افزود: در سال جدید هماهنگی جدی سه قوه برای رفع معضلات تولید یکی از سیاست های مجموعه استانداری خواهد بود.
در این جلسه برخی مدیران صنایع به طرح مشکلات و موانع واحدهای خود در زمینه های کمبود نقدینگی، مشکلات مالیاتی، مسدودی حساب ها و مطالبات بانکی و خلاهای قانونی در رونق تولید و... پرداختند.
بازدید از 2 واحد صنعتی در شهر صنعتی کاوه و آشنایی با مشکلات این واحدها از دیگر برنامه های معاون وزیر کشور و استاندار در ساوه بود.
استان مرکزی با سه هزار واحد صنعتی و اشتغال بیش از 106 هزار نفر، از نظر تنوع تولید رتبه اول، توسعه یافتگی رتبه چهارم، اشتغال در بخش صنعت رتبه ششم،را در کشور داراست.