پخش زنده
امروز: -
۲۳۵ تن عسل مرغوب امسال به همت زنبورداران شهرستان خمین تولید و عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر جهاد کشاوری خمین گفت: این میزان عسل باکیفیت از 21هزار و 778کلنی زنبور عسل با میانگین تولید هر کندو 10کیلوگرم در 2مرحله استحصال شده است.
ارشدی افزود: با توجه به خشکسالی و فقیر بودن مراتع خمین، میزان عسل تولیدی امسال این شهرستان در مقایسه با تولید سال قبل کاهش دارد.
او گفت: 255تن عسل سال گذشته از سطح زنبورستان های شهرستان خمین برداشت شد.
مدیر جهاد کشاوری خمین گفت: 6واحد بستهبندی عسل در خمین فعالیت دارند که سالانه سه هزار تن از این محصول را با بسته بندی مناسب به داخل و خارج از کشور ارسال می کنند.
ارشدی افزود: عسل برخی از نواحی اطراف خمین نیز به این شهر انتقال و بستهبندی میشود.
او گفت: 180زنبوردار عضو تعاونی زنبورداران خمین هستند و شاغلان در این حرفه به بیش از این تعداد می رسند.
خمین یکی از قطب های تولید عسل در کشور محسوب می شود که از نظر کمیت بعد از شهرستان شازند رتبه دوم تولید این محصول را استان مرکزی دارد، اما از نظر کیفیت در جایگاه نخست را از آن خود کرده است.
گلوکز عسل تولیدی مرغوب شهرستان خمین با اندازه گیری در آزمایشگاه های واحد های فرآوری کمتر از چهار درصد است و رطوبت آن نیز کمتر از 18درصد اندازه گیری شده که این ویژگی ها موجب می شود که عسل تولیدی خمین مرغوبیت لازم برای حضور در بازار داخلی و خارجی با برند ویژه را داشته باشد.