پخش زنده
امروز: -
تمهیدات و تدابیر لازم برای کاهش قاچاق دام زنده در استان مرکزی اتخاذ می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ هفتمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک برگزار شد.
دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در این جلسه با اشاره به قاچاق دام از مرزهای غربی و جنوبی کشور و ممنوعیت صادرات گوشت ، موضوع قاچاق دام زنده در دستور کار کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گرفته و با متخلفان برخورد می شود.
طاعتی افزود: در ۸ ماهه ابتدای سال جاری در کشور ۹۲۶ هزار رأس دام زنده قاچاق شده که در هفتههای گذشته آمار قاچاق افزایش یافته است و نگرانی ها را بیشتر کرده است که با تمهیدات و تدابیر لازم در پی آن هستیم که در استان قاچاق دام زنده را کاهش دهیم.
وی تصریح کرد: در زمینه مبارزه با قاچاق دام زنده دستورالعملی ابلاغ شده است که بر اساس آن هر گونه محموله حمل دام زنده که فاقد مجوز گواهی حمل دامپزشکی باشد قاچاق محسوب شده و در صورت کشف، طبق قوانین به نفع دولت توقیف میشوند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در خصوص قاچاق فرآوردههای نفتی نیز گفت: درسال های جاری اولویت این کمیسیون مبارزه با قاچاق فرآوردههای نفتی است و عین حال از واحدهای تولید کننده ایزوگام در شهرستان دلیجان حمایت خواهد شد .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز گفت: خروجی های کشور به منظور جلوگیری از قاچاق دام زنده و تامین امنیت غذایی مردم باید به شدت کنترل شود.
فرخی افزود: مصرف گوشت در کشور کاهش داشته ولی همچنان شاهد افزایش قیمتها هستیم که نیاز است این مهم به صورت جدی پیگیری شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: ۴۷ هزار راس دام قاچاق در کشور صورت گرفته که هفت صدم درصد آمار دام سبک کشور و چهارصدم درصد نیز قاچاق دام سنگین در کشوررا تشکیل می دهد.
آنجفی افزود: استان مرکزی رتبه سوم تولید گوشت قرمز را در کشور داراست که از این میزان تولید دو سوم آن مازاد بر نیاز استان است که به صورت قانونی به استانهای دیگر صادر میشود.
شانقی مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه در رابطه با فرآیند قانونی حمل دام زنده از استان به خارج از استان توضیح داد و گفت: صدور گواهی حمل دام و ارسال آن به شرکت حمل بار از الزامات خروج دام از استان است.