پخش زنده
امروز: -
در کمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مقرر شد نهادهای نظارتی و تخصصی استان بر جلوگیری از قاچاق هر گونه کالا نظارت ویژه داشته باشند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در این جلسه گفت: راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز تنها استفاده از ابزار امنیتی نیست بلکه بهره گیری از ابزار اقتصادی نیز لازم است.
اکرمی افزود: قاچاق کالا پدیده ای اقتصادی است که در همه جای دنیا وجود دارد و مختص کشور ما نیست اما در سایر کشورها برای مقابله به آن از ابزارهای اقتصادی استفاده می شود.
او گفت: چون از ابزار اقتصادی در مبارزه با قاچاق کمتر استفاده می شود مشکلات پیچیده تر و راهکارها به سختی موفقیت آمیز است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در ادامه افزود: قاچاق ورودی در کشور به شدت کاهش یافته و اکنون قاچاق خروجی به معضلی در کشور تبدیل شده که باید برای آن تدبیر مناسب اندیشیده شود.
اکرمی با بیان اینکه گرانی گوشت و مشکلات مربوط به این مهم در راستای قاچاق دام از کشور به مقصد کشورهای همسایه صورت گرفت گفت: لازم است دستگاه های متولی تدابیر لازم برای جلوگیری از قاچاق سایر کالا را در دستور کار خود قرار دهند.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی هم گفت: این جلسه دو دستور کار داشت که ابتدا بحث شرکت های صادر کننده فرآوردهای نفتی و نگرانی های احتمالی در رابطه با خروج گندم و آرد از کشور مطرح شد .
طاعتی افزود: سال گذشته با توجه به تغییری که در کارگروه تعیین ماهیت فرآوردههای نفتی در سطح کشور اتفاق افتاد تعدادی از فعالان حوزه صادرات فرآوردههای نفتی دچار مشکل شدند و درصد تشایهی که برای فراورده های نفتی در پرونده های آنها قید شده بود مشکلاتی را ایجاد نمود که بعد از پیگیری هایی که دبیرخانه کمیسیون و مدیران مرتبط داشتیم و جلساتی که در ستاد مرکزی برگزار و قرار شد که تا زمان تعیین تکلیف موضوع در ستاد مرکزی در ریاست جمهوری فعلا اعلام جرمی صورت نگیرد و این شرکت های فعال در صادرات فرآوردههای نفتی همچنان به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند که در این زمینه معاون سیاسی امنیتی هم حمایت خوبی را انجام دادند.
طاعتی افزود: در روزهای آغازین سال جدید این ابلاغیه به دست متا رسید که بر اساس پیشنهاداتی که ما به ستاد داده بودیم برای این شرکتها از مهلت زمانی قانونی را مقرر کردند و قرار بر این است که شرکت های صادر کننده فرآورده های نفتی که در رابطه با نتیجه استعلام از کارگروه تعیین ماهیت قرارداد نفت در کشور اعتراض دارند چه در مرحله گمرک هستند و چه در مرحله تعزیرات تفاوتی نمیکند می توانند اعتراض کنند و این اعتراض به در واقع گمرک بر میگردد و به ستاد مرکزی و کاربرد تعیین ماهیت باز خواهد گشت و مجدداً بررسی میشود و بر اساس ابلاغیه جدید کارگروه در آینده اقدام خواهد شد این اقدام را به فال نیک میگیریم به این دلیل که فعالیت اقتصادی استان را توانست مدیریت کنیم که دوستان ما و دوستان فعال در حوزه اقتصادی با مشکل مواجه نشود.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در ادامه گفت: پلیس امنیت و نیروی انتظامی استان روش های خرید گندم را مورد توجه قرار دهد.
طاعتی افزود: سال گذشته قاچاق دام به خارج از کشور مشکلاتی را برای کشور به وجود آورد و باید در حوزه گندم نیز اقدامات نظارتی را در دستور کار داشت.