پخش زنده
امروز: -
یک کارشناس تغذیه در مهاباد میگوید: از آنجا که حجم غذای مصرفی درماه رمضان کم بوده نباید به یکبار از حجم غذای زیاد استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ آناهید افزود: در ماه رمضان افراد از 2 وعده غذایی در افطار و سحر استفاده میکردند بنابراین نباید به یکبار از حجم غذای زیاد استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از سبزیحات و میوه جات را نباید فراموش کرد گفت: بعد از ماه رمضان استفاده از میان وعده همچون میوه و یا یک لقمه کوچک در طول روز مفید است.
آناهید ادامه داد: ممکن است افراد بعد از ماه رمضان در وعده ناهار احساس گرسنگی نکنند و در وعده شام حجم زیادی غذا میل کنند، لذا توصیه میشود رژیم غذایی خود را به حالت قبل برگردانند و تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهند و در زمان استفاده حجم غذایی را کم کنند.
وی افزود: احتمال اضافه وزن افراد پس از ماه رمضان وجود دارد بر این اساس اگر رژیم غذایی گذشته را ادامه دهند، همچنین غذاهای ادویهدار، چرب و سرخ شده را کمتر مصرف کنند و غذاهای آب پز و ترجیحا کم روغن را جایگزین آن کنند چرا که یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی مصرف این گونه غذاها ست که به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه در فرد بروز میکند.
این کارشناس تغذیه گفت: افراد در ماه رمضان به دلیل اینکه فعالیت خود را کم کرده بودند میتوانند فعالیت گذشته خود را بعد از ماه رمضان ادامه دهند، لذا 30 الی 45 دقیقه ورزش کردن در طول روز را فراموش نکنند تا وزن خود را متعادل نگه دارند.
به گفته آناهید در رژیم غذایی پس از ماه رمضان همچنان مصرف نمک، قند و چربی کاهش یابد و غذاهای فست فود، کنسروجات و همچنین نوشابههای گازدار از رژیم غذایی حذف شود در عوض به جای آن ها غذاهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی قرار گیرد.