وی گفت: من هرگز رفتار رستمی را تایید و یا تکذیب نمی کنم. او مسائلی را عنوان می کند که به زعم خودش درست است. ولی نکته ای که وجود دارد این است که اگر این برخورد رستمی درست نبوده و نیست باید تصمیم گیری درباره آن قبل از المپیک عملی می شد نه اینکه حالا بعد از کسب مدال و تمام شدن المپیک تصمیم به مقابله با وی گرفت.
توکلی افزود: واقعیت این است که مسئولان فدراسیون باید قبل از المپیک تصمیم به برخورد با این نوع رفتار می گرفتند. شاید فدراسیون در این باره معتقد است که در آن زمان منافع ملی ایجاب می کرد تا با کیانوش رستمی و شرط و شروط هایش کنار بیاید ولی سوال من این است که آیا در شرایط کنونی منافع ملی در خطر نیست؟ آیا می توان به این شکل یک قهرمان را کنار گذاشت؟
وی گفت: فکر می کنم که این نوع تنبیه فدراسیون در استفاده نکردن از رستمی برای مسابقات آسیایی و بازی های کشورهای اسلامی برای این وزنه بردار در حد تلنگر است. اما اتفاق بدی که در رابطه با کیانوش رستمی رخ داده است به حاشیه کشیدن یک قهرمان المپیک مربوط می شود. کمااینکه این اتفاق بازتاب خوبی در رسانه ها و افکار عمومی هم نداشت.
تنبیه فدراسیون درباره کیانوش رستمی در حد تلنگر است
توکلی افزود: این تعامل نباید قبل از المپیک میان فدراسیون و رستمی رخ می داد. زیرا با این تعامل بطور همزمان فدراسیون و سرمربی تیم ملی زیر سوال رفتند. وقتی یکبار کاری انجام می شود برای بار دوم هم می تواند رخ بدهد و نمی توان در شرایطی متفاوت آن کار را نفی کرد.
وی گفت: در این شرایط یکی از طرفین باید کوتاه بیاید و انکار ناپذیر است که در وضعیت کنونی یکی از 2 جناح سوخت سنگینی خواهد کرد. اما همانطور که قبلا هم اعلام کردم اگر فدراسیون به دنبال برخورد با ورزشکار سالاری است باید قبل از المپیک در این باره فکر و در اجرای سیاست ها با دقت بیشتری حرکت می کرد.
سرمربی سابق تیم ملی درباره وضعیت حاکم بر لیگ برتر وزنه برداری و شرایط نابسامان آن افزود: واقعیت این است که ما در لیگ برتر بسیار سنتی عمل می کنیم به همین علت تیم ها تمایل زیادی برای حضور و فعالیت در لیگ برتر را ندارند و هر تیمی که وارد این عرصه می شود بعد از درک شرایط لیگ برتر وزنه برداری پا به فرار می گذارد. زیرا هیچ نفعی در لیگ وزنه برداری عاید آن نمی شود.
وی گفت: متاسفانه هنوز زیر ساخت و ساز و کار لازم برای راه اندازی یک لیگ پویا وجود ندارد. ولی می توان با رایزنی به نتایج خوبی رسید. در این باره روابط عمومی فدراسیون نقش اساسی ایفا می کند و می تواند با ایجاد تعامل بهتر زمینه حضور یک سری کمپانی قدرتمند را در لیگ برتر وزنه برداری فراهم کند.
باشگاه یاسین پیشرو به اعتبارم در وزنه برداری لطمه زد
توکلی افزود: در عین حال راهکارهای خوبی هم وجود دارد که بتوان در این رابطه به نتیجه رسید. باید راهکارهای جدید را امتحان کرد تا به آرامی شرایط لازم برای داشتن لیگی پویا در وزنه برداری فراهم شود. به عنوان مثال می توان از تیم های جوانان و یا تیم (ب) بزرگسالان در قالب تیم هایی استفاده کرد که شرکت های خصوصی با هزینه های کمتر به دنبال سرمایه گذاری و حمایت از آنها هستند.
وی گفت: وزنه برداری شرایط خاص خود را دارد و نمی توان این رشته را با دیگر رشته های ورزشی مقایسه کرد. از آنجائیکه تعداد مسابقات برون مرزی در وزنه برداری بسیار بالاست همین موضوع باعث شده است تا تمرکز فدراسیون بیشتر متوجه مسابقات برون مرزی باشد. زیرا بصورت طبیعی احساس می شود که لیگ برتر هزینه بر است.
توکلی درباره حضور مقطعی تیم یاسین پیشرو در لیگ برتر وزنه برداری و مشکلاتی که ایجاد کرد افزود: مسبب اصلی حضور وزنه برداران ملی پوش در تیم یاسین پیشرو خود من بودم. در آن زمان با توجه به اینکه سرمربی تیم ملی بودم نمی توانستم طبق قانون با مسئولان این باشگاه قرارداد امضاء کنم. اما بعد از صحبتی که مسئولان باشگاه یاسین پیشرو با من داشتند تصمیم به همکاری با آنها گرفتم.
وی گفت: به عنوان یک ورزشکار وقتی کسی برای انجام کاری با من صحبت می کند به او اعتماد می کنم و روی حرفش حساب باز می کنم. فکر می کنم بقیه هم در شرایط مشابه مانند من عمل می کنند. بسیاری از ملی پوشان هم به اعتبار من راهی تیم یاسین پیشرو شدند.
توکلی افزود: از مدیر عامل باشگاه یاسین پیشرو انتظار بیشتری داشتم ولی متاسفانه او اصول اخلاقی و حرفه ای را کاملا زیر پا گذاشت و به اعتبارم در وزنه برداری لطمه زد. در طول مدتی که با این باشگاه کار کردم حتی هزار تومان دریافت نکردم و این در حالیست که با توجه به خدشه ای که به اعتبارم وارد شده است اگر بخواهم در آینده کار جدیدی شروع کنم همه با تردید حاضر به همکاری با من خواهند شد.