بعد از دعوت به اردوی تیم ملی؛
غیبت کیانوش رستمی؛ یک تیر و چند نشان
اردوهای تیم ملی وزنه برداری برپا شد و قهرمان المپیکی کشورمان به دعوت کادر فنی تیم ملی پاسخ منفی داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سرانجام بعد از ماه ها سازش و مماشات فدراسیون وزنه برداری در اقدامی قابل توجه درباره کیانوش رستمی وزنه بردار دسته 85 کیلوگرم که حاضر به همکاری با کادر فنی تیم ملی نبوده و نیست تصمیم گیری کرد.
براساس اعلام سرمربی تیم ملی، این وزنه بردار در رقابت های آسیایی و بازی های کشورهای اسلامی در ترکیب تیم ملی حضور نخواهد داشت، اتفاقی که با توجه به برخوردهای اخیر کیانوش و موضع گیری های مسئولان فدراسیون قابل پیش بینی بود.
وزنه بردار المپیکی کشورمان بعد از بازگشت از ریو، راهی تیم ذوب آهن شد و بعد از ماه ها کم کاری و حضور نیافتن در جام باشگاه های آسیا، در هفته چهارم لیگ برتر به روی تخته رفت و در کمال ناباوری اوت کرد.
ماجرا به همین جا ختم نشد؛ در ادامه کادر فنی تیم ملی او را به اردو دعوت کرد تا در کنار بهداد سلیمی، سهراب مرادی، محمدرضا براری، علی هاشمی، سعید محمدپور و دیگر ملی پوشان به فعالیت و تمرین بپردازد اما او باز هم حاضر به تمکین از قوانین تعریف شده در فدراسیون نشد و از حضور در اردوی تیم ملی سر باز زد.
این واکنش وزنه بردار المپیکی با واکنش های متفاوتی همراه شد؛ اما چیزی که هنوز بطور دقیق مشخص نیست چرایی اینگونه برخورد کیانوش رستمی است؛ آیا این برخورد ناشی از خود برتربینی در علم تمرین و مربیگری است و یا به بُعد اخلاقی و شخصیتی این ورزشکار و لج بازی های فردی مربوط می شود؟ شاید هم آرزوهای کیانوش رستمی در 25 سالگی به پایان رسیده است و او به همین زودی کناره گیری خود را از دنیای حرفه ای وزنه برداری اعلام خواهد کرد.
به نظر نگارنده رفتارهای وزنه بردار المپیکی کشورمان دارای چند وجه است که به اجمال به برخی از آنها به شرح زیر اشاره می شود:
نیم نگاه کیانوش به سکان تیم ملی
اگر فرضیه نخست را مَدنظر قرار دهیم به این نتیجه می رسیم که وزنه بردار المپیکی کشورمان از نبوغ بسیار زیادی در مربیگری و علوم تمرینی برخوردار است و می خواهد با رفتار این موضوع را به فدراسیونی ها ثابت کند. بنابراین به مسئولان مربوطه پیشنهاد می کنیم زمینه برگزاری دوره ای به مربیگری کیانوش رستمی را فراهم کند تا کوروش باقری، حسین توکلی، سجاد انوشیروانی، محمد حسین برخواه و همه کسانیکه دیروز و امروز در عرصه مربیگری فعالیت کرده اند با حضور در این دوره اطلاعات خود را به روز کنند تا دیگر برای هیچ وقت شاهد ایجاد چنین حواشی بدی پیرامون تیم ملی کشورمان نباشیم.
فقر روحیه پهلوانیِ کیانوش
اگر علت اصلی این برخورد به لج بازی و بُعد شخصیتی این ورزشکار مربوط می شود باید تاکید کنیم که این عملکرد با روحیه پهلوانی و منافع
کیانوش رستمی همچنان امید سرمربی تیم ملی است
ملی در تضاد است و با استناد به کلام مولای متقیان (علی ع) باید از لجاجت پرهیز کرد زیرا که آغاز آن نادانی و پایانش پشیمانی است.
اشباع رستمی و زمان خداحافظی
اگر هم او قصد خداحافظی از دنیای حرفه ای وزنه برداری را دارد بهتر است با خاطره خوش به کارش در این رشته پایان دهد زیرا به عنوان یک ورزشکار المپیکی الگوی بسیاری از جوانان است.
به هر ترتیب کیانوش رستمی با انعطاف ناپذیری زیادی که از خود نشان داد حضور در رقابت های آسیایی و بازی های کشورهای اسلامی را از دست داد و این اتفاق بسیار تلخی بود زیرا بیشترین امید سرمربی جوان تیم ملی وزنه برداری به گفته خودش در این وزن همچنان به این قهرمان نام آور ریو است.
امید است قهرمان المپیکی کشورمان بجای تمرد از قوانین فدراسیون با در نظر گرفتن منافع ملی درک متقابلی از شرایط داشته باشد و برای ادامه فعالیت تصمیم گیری درستی کند تا شاهد درخشش دوباره این نابغه وزنه برداری در رقابت های بین المللی پیش رو باشیم.
فرزانه آذرفام