سرمربی تیم وزنه برداری ذوب آهن:
مشکلات کیانوش با گفتگو حل می شود
سرمربی تیم وزنه برداری ذوب آهن گفت: با گفتگو می توان درباره کیانوش رستمی به نتیجه رسید.
علی جباری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: هم اکنون شاهد ایجاد شکاف میان کیانوش رستمی و فدراسیون وزنه برداری هستیم و این در حالیست که در این ماجرا از دست کسانی که خارج از گود هستند هیچ کاری بر نمی آید و نمی توان در این رابطه به نتیجه رسید.
وی افزود: فکر می کنم بتوان با برگزاری نشست و گفتگو این مسئله را حل و فصل کرد. باید جلسه ای با حضور رستمی، انوشیروانی و رئیس فدراسیون برگزار شود و به یک جمع بندی رسید. هرچند کیانوش رستمی در طول این مدت تا حد قابل ملاحظه ای انعطاف ناپذیر نشان داده است ولی هر انسانی را می توان با منطق متقاعد کرد.
جباری گفت: هرچند کادر فنی تیم ملی اعلام کرده است که کیانوش رستمی را برای حضور در رقابت های آسیایی دعوت نمی کند اما ابتدا باید دید که آیا کیانوش رستمی حاضر به حضور در مسابقات آسیایی را دارد یا نه؟ باید پذیرفت که سطح مسابقات آسیایی برای ورزشکاری چون کیانوش رستمی که موفق به کسب مدال المپیک شده است پائین است و باید از نفرات جوان تر در اردوهای تیم ملی برای چنین مسابقاتی استفاده کرد.
وی افزود: با توجه به پتانسیل بالای وزنه برداری در ایران فکر می کنم که می توان با وزنه برداران جوان در اردوهای تیم ملی به عنوان قهرمانی و یا نایت قهرمانی در رقابت های آسیایی دست یافت. آوردگاهی مثل رقابت های آسیایی برای کیانوش رستمی کوچک است و او باید از همین حالا خود را برای المپیک بعدی آماده کند.
سرمربی تیم وزنه برداری ذوب آهن گفت: هم اکنون در حدود 20 وزنه بردار در اردوهای تیم ملی حضور دارند می توان از فرصت هایی چون رقابت های آسیایی و بازی های کشورهای اسلامی برای استفاده از این نیروها بهره برداری کرد تا آنها بتوانند با اعتماد به نفس در رقابت های بین المللی حضور یابند و در آینده نزدیک جایگزین وزنه بردارانی چون سهراب مرادی، کیانوش رستمی و بهداد سلیمی شوند.
وی درباره برگزاری اردوهای بلند مدت افزود: به نظر من اردوهای بلند مدت خسته کننده است و نمی توان در اردوهای بلند مدت به نتایج مورد نظر رسید. در تیم ذوب آهن هم ما بصورت مقطعی اردو برگزار می کنیم. مقطعی برگزار کردن اردو به این معنا نیست که وزنه برداران به حال خود رها شوند بلکه به این معنای ریکاوری و انجام تمرینات نسبی برای بازیابی توان و آمادگی است.
وی گفت: قبول دارم که فاصله رکورد وزنه برداران با استانداردهای بین المللی زیاد است و برای کاهش این رکورد باید تلاشی مضاعف کرد ولی برگزاری اردوهای بلند مدت برای وزنه برداران حاضر در رده های سنی مختلف پاسخگوست و نمی توان با این شیوه برای وزنه برداران حاضر در رده بزرگسالان کار کرد.
جباری افزود: برگزاری اردوهای بلند مدت برای قهرمانان المپیک و جهانی آزار دهنده است و نمی توان با این شیوه به نتایج مورد نظر دست یافت. به عنوان مثال وزنه برداری مثل کیانوش رستمی احتیاجی به حضور در اردوهای بلند ندارد. او نزدیک به مسابقات تمرینات خود را به اوج می رساند و به آمادگی مورد نظر برای کسب موفقیت و مدال در زمان معین دست می یابد.