تاسف وزیر تعاون از جداسازی بیمه سلامت از نظام رفاهی
وزیر تعاون از اینکه سازمان بیمه سلامت از این وزارتخانه منفک شده است ابراز تاسف و تاکید کرد: این رویکرد لطمه بزرگی به نظام رفاهی یکپارچه کشور خواهد زد.
علی ربیعی در حاشیه سیزدهمین نشست مدیران سازمان بیمه سلامت در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه در نظام رفاهی کشور منابع مالی بصورت هدفمند برای سیاست های رفاهی هزینه می شود بر لزوم همنشینی لایه های بیمه ای درمانی، بازنشستگی و بیکاری در یک پنجره واحد تاکید کرد و گفت: جداکردن سازمان بیمه سلامت در آینده دولت را با تعارض های مختلف روبرو می کند .
وی ارائه هرگونه خدمات بیمه ای رایگان به افرادی را که در لایه های پائین جامعه قرار دارند از مزایای حضور سازمان های بیمه سلامت و تامین اجتماعی در پنجره واحد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد و افزود: این رویه شرایطی را برای دولت فراهم می کند که حتی خدمات خود را بیشتر از بیمه پایه گسترش دهد و افراد نیازمند جامعه را در قالب بیمه های تکمیلی پوشش دهد.
ربیعی با بیان اینکه توانمند سازی همه افرادی که در سطوح بالاتر جامعه قرار دارند از دیگر برنامه های پیش بینی شده در چرخه نظام رفاهی کشور است گفت: متاسفانه طرح جداسازی بیمه سلامت که نوعی خطای سیاسی است باعث می شود نه تنها این برنامه ها به درستی اجرایی نشود بلکه نتیجه حرکت آن کاملا معکوس باشد .
وی افزود : در این شرایط افرادی که در چرخه مشارکتی قرار می گیرند بدون استفاده از برنامه های توانمندسازی فقط خدمات رایگان از دولت مطالبه می کنند .
ربیعی نبود منابع کافی در دولت را از دلایل اجرا نشدن نظام رفاهی کشور برشمرد و تاکید کرد : این رویکرد بدون شک نارضایتی های اجتماعی را رقم خواهد زد .
وی خاطرنشان کرد: با این حال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تابع قانون است و قطعا هرتصمیمی که گرفته شود این وزارتخانه تلاش می کند الگو و نمونه در اجرای قانون باشد .
ربیعی گفت: دولت نخواهد گذاشت بخاطر اجرای طرح جداسازی به کسی آسیب برسد .
وی با بیان اینکه در نظام رفاهی چندلایه در نظر داشتیم در لایه های پایین مساعدت های اجتماعی را گسترش دهیم مشارکت مردم را برنامه اصلی این نظام برای لایه های میانی و اجباری شدن بیمه های اجتماعی را در قبال دریافت پول برای لایه های بالا دانست.