عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ سازی، تعامل و همیاری لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛عباس پاپی زاده در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: تحقق سیاست های ابلاغی مرتبط با اقتصاد مقاومتی نقش مهمی در ارتقای بهره وری منابع، افزایش کیفیت تولید و بهینه سازی مصرف دارد.
وی اظهار داشت: توجه به اقصاد پایدار مبتنی بر اقتصاد مقاومتی عامل مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از تولیدات داخلی است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ سازی، تعامل و همیاری لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است از اینرو می طلبد همه مسئولان برای تحقق این مهم تلاش کنند.
وی افزود : اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم دشمن و نجات دهنده اقتصاد کشور بوده که مردم و مسئولان باید با تمام توان برای تحقق این مهم بکوشند.
پاپی زاده با اشاره به نامگذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل اظهار داشت: اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی نیازمند مدیریت جهادی است.
وی اجرای اقتصاد مقاومتی را نیازمند عمل و اقدام مناسب دانست و گفت: در اقتصاد مقاومتی باید به دنبال ایده های نو و با کارایی زیاد بود تا بتوان مشکلات را از سر راه تولید ملی، اشتغال و ... در کشور برداشت.
نماینده مردم در مجلس دهم افزود: الگوی اقتصاد مقاومتی به معنی روش های صحیح تصمیم گیری اقتصادی در شرایط تحریم ، فشار و کمبود منابع در جامعه است به گونه ای که این سبک منجر به شکوفایی اقتصادی شود.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی به معنای تلاش برای حداکثر استفاده از امکانات موجود برای تولید محصولات استراتژیک و اساسی جهت کاهش وابستگی به کشورهای خارجی و افزایش بهره وری تا حد امکان است.
پاپی زاده بیان داشت: کشاورزی مردمیترین بخش اقتصادی در کشور است که در اثر افزایش درآمدهای ارزی ناشی از نفت مورد غفلت قرار گرفته و به حاشیه رفته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در کشاورزی یکی از موثرترین استراتژیهای بهبود توسعه پایدار است، افزود: تشویق سرمایهگذاران بخش خصوصی برای ورود به کشاورزی و صنایع تبدیلی با راهکارهای تشویقی و ایجاد انگیزه بیشتر آنها با اعطای تسهیلات کم بهره، معافیتهای مالیاتی و... میتواند گام بزرگی در این زمینه باشد.