معاون شرکت مخابرات گفت : افزایش قیمت خط تلفن ثابت از 58 هزار تومان به 200 هزار تومان ، قابل ملاحظه نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بابک تراکمن عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات در نشست خبری که به مناسبت هشتمین سالگرد ورود مخابرات به بورس در سازمان بورس اوراق بهادار برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: قیمت 200 هزار تومانی خط تلفن ثابت در مقایسه با قیمت آب و برق اصلاً رقم قابل ملاحظه ای نیست و ما این رقم را عادلانه نمی دانیم ، زیرا قیمت هر خط تلفن برای ما یک میلیون و 300 هزار تومان تمام می شود که یک میلیون تومان آن را یارانه پرداخت می کنیم.
وی ادامه داد: قیمت عادلانه هر خط تلفن یک میلیون و 300 هزار تومان است و ما روی هر خط ، یک میلیون تومان یارانه پرداخت می کنیم .
تراکمن افزود : امیدواریم که شورای رقابت یا هر قسمتی که این بخش را رصد می کند در خصوص این قیمت گذاری هزینه های ما را هم در نظر بگیرد و ما حاضریم تا در صورت نیاز اطلاعات این بخش را در اختیار آنها قرار بدهیم .
وی در خصوص عرضه شرکت مخابرات در بورس گفت : این شرکت در سال 87 و در اجرای اصل 44 قانون اساسی با پشت سر گذاشتن مراحل بسیار سخت و شفاف کردن صورتهای مالی خود در بورس عرضه شد.
معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات افزود: امروز 22 سال از ورود تلفن همراه به کشور می گذرد و شرکت مخابرات اولین تلفن همراه را به کشور وارد کرده است .
وی ادامه داد: با وجود رقبای مختلفی که در بازار وجود دارد هنوز اکثریت بازار در اختیار شرکت مخابرات است و 68 میلیون مشتری با برند همراه اول درحال فعالیت هستند .
تراکمن در خصوص بازار ADSL گفت این بازار در 8 سال گذشته رشد بسیار خوبی داشته است و 5 میلیون مشتری در حال حاضر در این بازار فعالیت می کند.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات افزود: در برنامه هایی که در حوزه ADSL صورت گرفته بسیار خوب عمل کردیم و در بازار رقابتی موجود هنوز 65 درصد بازار در اختیار ما قرار دارد و ما در همه نقاط حتی در روستاها هم سرویس لازم را ارائه می دهیم.
وی درباره سرمایه گذاری صورت گرفته در مخابرات گفت : از سال 88 تا سال 94 چهارده هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایه گذاری شده است.
تراکمن در خصوص ارائه خدمات دیجیتال به مشتریان گفت : این خدمات در راستای نیاز مشتری خواهد بود و ما امیدواریم که بتوانیم تمام نیازهای مشتریان را پوشش دهیم .
معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات با اشاره به اینکه ما انتظار سه برابر شدن بازار ارتباطات در کشور را داریم ، گفت : در هشت سال گذشته 30 درصد معاملات بورس بر روی بستر آنلاین صورت گرفته است.
وی افزود : روند توسعه ما در چند سال گذشته متوقف نشده و در دوره پسابرجام امیدواریم که این روند توسعه ما با هزینه کمتر ادامه پیدا کند.
تراکمن در خصوص حضور سرمایه گذاران خارجی گفت : با توجه به فضایی که در کشور بوجود آمده هیئت های متعددی از کشورهایی چون قزاقستان ، چین و کره جنوبی به کشور وارد شده اند و تفاهم نامه هایی هم با آنها امضا شده است.
وی ادامه داد: آنها تمایل دارند که بر روی تامین مالی تجهیزات ما فعالیت کنند و ما امیدواریم که بتوانیم از آنها استفاده کنیم.
معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات با اشاره به اینکه یکی از محوری ترین سیاستهای ما گسترش بازار است گفت : امیدواریم ، مذاکرات به نتیجه برسد و ما بتوانیم از دانش آنها برای توسعه بازار در داخل کشور استفاده کنیم.