علی جنتی:
بسیاری از بخشهای فرهنگی و هنری توجیه اقتصادی دارد + فیلم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: بسیاری از بخشهای فرهنگی و هنری توجیه اقتصادی و ارزش افزوده بسیاری دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، علی جنتی در صبحانه کاری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: در سال های گذشته بیشتر به صنعت و یا کشاورزی توجه شده است زیرا اینگونه فکر می کردند که بخش فرهنگ و هنر توجیه اقتصادی ندارد.
وی گفت: کشور ما با فرهنگ و تمدنی چند هزار ساله، امکانات و نیروی انسانی ماهر و فراوانی در بخش فرهنگ و هنر دارد که متاسفانه خیلی مورد توجه قرار نگرفته است.
بسیاری از کشورها موضوع اقتصاد خلاق را در دستور کار قرار داده اند و توجه ویژه ای به اقتصاد فرهنگ و هنر دارند
جنتی افزود: بسیاری از کشورها موضوع اقتصاد خلاق را در دستور کار قرار داده اند و توجه ویژه ای به اقتصاد فرهنگ و هنر دارند و همچنین در بسیاری از کشورها صنایع و تولیدات فرهنگی سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی آنها دارد.
جنتی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امسال دولت با جدیت چند موضوع را پیگیری می کند افزود: یکی از این موضوعات رونق بخشیدن به تولید در بخش های مختلف صنعت و کشاورزی است.
دولت تلاش دارد بخش مسکن از رکود خارج شود
وزیر ارشاد گفت: همچنین دولت تلاش دارد بخش مسکن از رکود خارج شود زیرا حدود 120 صنعت با بخش مسکن مرتبط هستند که با تحرک بخش مسکن سایر صنایع نیز فعال می شود.
وی افزود: فعال کردن طرح های نیمه تمام و به ثمر رساندن آنها نیز یکی دیگر از موضوعات در دست پیگیری است و دولت آمادگی دارد بسیاری از طرح ها را برای به نتیجه رسیدن ، واگذار کند.
مدیریت ارزهای خارجی و نحوه مطلوب هزینه کردن آنها یکی دیگر از برنامه هاست
جنتی با بیان اینکه مدیریت ارزهای خارجی و نحوه مطلوب هزینه کردن آنها یکی دیگر از برنامه هاست گفت: نباید همانند گذشته باشد که حدود 700 میلیارد دلار را معلوم نیست به چه نحوی هزینه کرده ایم که امروز با این همه مشکلات مواجهیم.
وی گفت: دولت 8-7 گلوگاه اساسی فساد در کشور را شناسایی کرده و به دنبال شفاف کردن فعالیت های آنهاست و این بهترین راه برای مقابله با فساد است.
جنتی افزود: اقتصاد کشور، بیمار است و یکی از مشکلات دولت بدهی به بانک ها و پیمانکاران است که رقم آن نیز سرسام آور است.