آیینی با ۸۰ سال قدمت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین سنتی پخت شیره انگور سالهاست در خانه قدیمی معروف به خانه مرتضایی در بویین میاندشت برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ فرزند خانواده مرتضایی که دانشجوی کارشناسی ارشد گردشگری است، گفت: دیگهای پخت شیره انگور به روش سنتی ۸۰ سال است که دراین خانه قدیمی برپاست و هرسال در مهر وآبان حدود ۴۰۰ کیلوگرم شیره انگورتولید میشود.
حسین مرتضایی در زمینه طرز تهیه شیره انگور افزود: بعد از چیدن این میوه بهشتی از باغهای انگور شسته و سپس در یک مخزن مخصوص آبگیری میشود و بعد خاک سفیدی که از باغهای منطقه تهیه میشود به آن اضافه میشود تا شیرین شود.
وی گفت: بعد از دو روز آب انگور با یک پارچه تمیز تصفیه و روی کوره شیره پزی قرار میگیرد.
وی در خصوص خانه مرتضایی نیز گفت: این بنا درواقع دو ساختمان مجزا است که یکی مربوط به دوره پهلوی ودیگری هم نظیر کاخی در گرجستان ساخته شده است.
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت
آیین شیره پزی در خانه مرتضایی بوئین میاندشت