برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور در میمه+ فیلم
بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور از ۲۲۰ هکتار انگورستانهای بخش میمه برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ مصطفی عباسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه گفت: فرآوری انگور در کارگاههای سنتی خانگی در میمه انجام و ۷۰ درصد آن به شیره انگور و باقیمانده به سرکه و کشمش تبدیل میشود.
شیره انگور دارای طبعی گرم و میزان انرژی آن معادل ۳۲۹ کالری ودرمان کم خونی، پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی، مغز و حافظه از جمله خواص آن است.
برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه برداشت بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن انگور و فرآوری آن در میمه