اگر حساسیتِ بهاره دارید برخی میوه ها هستند که این حساسیت را بیشتر می کند و نباید این میوهها را مصرف کنید.
گوجه فرنگی
این سبزی خوش رنگ باعث بروز واکنشهای آلرژیک مانند خارش گلو، خشک شدن دهان یا ریزش اشک و خارش چشمها شود.
موز
این میوهی خندان، مغذی و مفید روی افرادی که نسبت به گردهی گیاهان حساسیت دارند تأثیر منفی میگذارد.
قارچها
قارچهای خوراکی (پسرعموهای کپک ها) باعث افزایش هیستامینها شده و فرد را به عطسه و دیگر علائم آلرژیک وا میدارد.
میوههای هسته دار و استوایی حساسیت زا
شما ممکن است به برخی از میوههای هسته دار مانند زردآلو، سیب، آلو، گیلاس، هلو، انگور، خربزه و انجیر حساسیت داشته باشید به علاوه برخی از میوههای استوایی مانند کیوی و آناناس میتواند حساسیت بهاره شما را تشدید کند..