کارشناس مسائل مذهبی در خوزستان: شایسته است که مومنان خود را به صفت نیکوی احسان آراسته کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، حجت الاسلام سید محمدمهدی شفیعی گفت: احسان یکی دیگر از صفات نیکو محسوب میشود که خداوند در آیات قرآن و روایات ما را به آراستن خود به آن دعوت کرده است.
وی با بیان اینکه صفت احسان با اشکال و ادبیات مختلف در آیات و روایات آمده است، افزود: این صفت از ریشه حُسن است و احسان به معنای خوش رفتاری با دیگران و مردمداری است.
حجت الاسلام شفیعی آیه شریفه " وَ بِالْوالِدَیْنِ إِحْساناً " را مصداق سفارش و توصیه خاص خداوند برای خوش رفتاری با پدر و مادر و والدین و اهل احسان بودن با آنها عنوان کرد و ادامه داد: آیه ۹۰ سوره مبارکه نحل آمده است: " إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِیتَاءِ ذِی الْقُرْبَىٰ وَیَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ وَالْبَغْیِ ۚ یَعِظُکُمْ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ " و پروردگار مومنان را به احسان امر کرده و آنها را دوست دارد و مصداق سفارش عام به آراستن خود به صفت احسان است.
کارشناس مسائل مذهبی در خوزستان آیه ۶۹ سوره مبارکه عنکبوت " وَالَّذِینَ جَاهَدُوا فِینَا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِینَ" به معنای همراهی خداوند با انسانهایی که صفت احسان را دارند را دیگر مصادیق توصیه عام به این ویژگی برشمرد و اضافه کرد: احسان یعنی انسان اهل عطوفت و شفقت با همنوعان و خواهران و برادران دینی خود باشد.
وی وجود مشکلات اقتصادی در جامعه امروزی را غیرقابل انکار عنوان کرد و گفت: درصورتیکه صفت احسان در جامعه نهادینه و تقویت شود، بی تردید بسیاری از مشکلات حل خواهند شد، اگر گره گشایی از کار مومنان به سیره و سنتی حسنه در جامعه تبدیل شود و هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد، احسان داشته باشد، شاهد رفع مشکلات خواهیم بود.