پیگیری های خبرنگاران خبرگزاری صداوسیما نشان میدهد ، دستگاه های مسئول ، از وضع مراجعان به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ، آمار تفکیکی ندارند.
پیگیریهای خبرنگاران خبرگزاری صداوسیما؛ نشان میدهد، دستگاههای مسئول، از وضع مراجعان به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، آمار تفکیکی ندارند.
برای اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزها، سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، به درگاه ملی مجوزها متصل شد، با این حال همچنان مراجعه کنندگان به این سامانه گلایههایی دارند.
این درحالیست که مسئولان ذی ربط هم از شمار متقاضیان تغییر کاربری اراضی اظهار بی اطلاعی کردند.
مطابق آیین نامههای اجرایی، قرار بود با ثبت اطلاعات دستگاههای مرتبط با زمین، متقاضیان تغییر کاربری، همه مراحل ثبت درخواست تا صدور مجوز تغییرکاربری را غیرحضوری و در بازه زمانی مشخص، انجام دهند.
اسفند سال ۱۳۹۹ از سامانه پنجره واحد زمین رونمایی میشود، طرحی که قرار است همه امور مربوط به زمین مثل صدور مجوز تغییر کاربری در این سامانه انجام شود.
آقای نیازی رئیس سابق سازمان امور اراضی از مزیتهای این سامانه گفت: تسهیل، تسریع و کاهش خطای انسانی از جمله مزیت و اهداف راه اندازی این سامانه است.
آقای میررجبی معاون حفاظت و امور راضی سازمان منابع طبیعی گفت: ۲۱ استان در حوزه صدور مجوزها، نه ۱۰۰ درصدی بلکه در حدود ۵ تا ۶ مورد در طریق سامانه پنجره واحد مدیریت زمین صورت میگیرد.
برای اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزها، این سامانه به درگاه ملی مجوزها متصل شد، با این حال همچنان مراجعه کنندگان به این سامانه گلایههایی دارند.
خبرنگاران صدا و سیما هم برای پیگیری این موضوع که با چه تعداد درخواست مجوز تغییر کاربری اراضی در این سامانه موافقت یا مخالفت شده با مسولان ذیربط سوالاتی را مطرح کردند.
آقای افلاطونی رئیس سازمان امور راضی در این باره گفت: چه تعداد در نوبت هستند در سامانه موجود است. ولی تعداد افرادیکه میخواهند تشکیل پرونده دهند مشخص نیست.
این سئوال با متصدیان راهبری پنجره واحد زمین نیز مطرح شد. آقای میررجبی معاون حفاظت و امور راضی سازمان منابع طبیعی نیز اظهار بی اطلاعی کرد؛ و تکرار پیگیریها ازاقای رفیعی معاون سازمان امور اراضی هم با واکنش سریع بدون پاسخگویی همراه بود.
بر اساس قانون تسهیل صدور مجورزهای کسب و کار، باید مجوزهای تغییر کاربری اراضی از طریق درگاه مجوزها صادر شود تا این فرایند به صورت شفاف صورت گیرد.