لوبیا سبز از خانواده باقلائیان با بسیار کم کالری بوده و عاری از چربی اشباع است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامینها، مواد معدنی و ریز مغذیها است. لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ کالری انرژی نهفته است، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز و سفید خشک ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی ۱۳۰ کالری انرژی دارد، بنابراین نباید از خواص آن برای کاهش خطر افسردگی و سلامت استخوانها غافل شد.
مصرف کم ویتامین K خطر بروز شکستگیهای استخوان را افزایش میدهد و مصرف کافی ویتامین K موجب بهبود سلامت استخوان و تولید پروتئینهای سازنده ماتریکس استخوان، افزایش جذب کلسیم و کاهش دفع آن از طریق ادرار میشود.
یک فنجان لوبیا سبز محتوی ۱۴٫۴ میکروگرم ویتامین K است که تقریبا معادل ۲۰٪ نیاز روزانه بدن به این ویتامین است، همچنین یک فنجان لوبیا سبز میتواند ۴٪ از کلسیم موردنیاز بدنتان را تأمین کند.
براساس تحقیقات، دریافت مواد مغذی از طریق مکملهای غذایی قابل مقایسه با دریافتشان از طریق غذاهای طبیعی نیست، بنابراین، باید مواد مغذی را بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع دریافت کنید.
مصرف مقدار کافی فولات در روز میتواند خطر افسردگی را کاهش دهد و از تجمع هموسیستئین اضافی در بدن جلوگیری کند.
وجود هموسیستئین زیاد در بدن رسیدن خون و سایر مواد مغذی به مغز را مانع میشود و در تولید هورمونهای سروتونین، دوپامین و نوراپینفرین اختلال ایجاد میکند.
این هورمونها در تنظیم حالت خُلقی، خواب و کنترل اشتها مؤثر هستند.
مدت نگهداری لوبیا سبز در یخچال در صورتی که آن را در کیسه محبوس نکنیم ۳ تا ۴ روز و در فریزر به صورت وکیوم در کیسهٔ فریزر ۱ تا ۶ ماه است، البته انجماد طولانی میتواند تا حدودی از ویتامین C و اسیدفولیک این سبزی بکاهد و طعم و مزه آن را نامطلوب کند.