پخش زنده
امروز: -
میگوی از جمله غذاهای دریایی است که خواص زیادی برای سلامتی دارد و مصرف آن نباید فراموش شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، میگو همانند سایر خوراکهای دریایی سرشار از کلسیم، ید، پروتئین، ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول است.
مصرف میگو به دلیل اثر بر روی سیستم گردش خون انسان، سالم ارزیابی شده و دارای مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر بوده که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
این آبزی دارای منابع عالی ویتامین B ۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربیهای غیر اشباع، آهن و نیاسین است و بسته پذیرایی کاملی از ویتامینها را تشکیل میدهد.
وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی پیشگیری شود که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفتهای ۲ تا ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.
میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا ۳ بوده که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک شایانی میکند.
کسانی که به دلایل مختلف گوشت قرمز را مصرف نمیکنند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کمخونی ناشی از فقر آهن قرار گرفته و از آنجا که با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند و این بیماری را به راحتی درمان کنند.
میگو با داشتن مقادیر بسیار خوبی از ویتامین B۱۲ به کاهش سطح خونی هموسیستئین که یکی از عوامل خطر مهم بیماریهای قلبی عروقی بوده، که کمک شایانی به سالم زندگی کردن خواهد کرد.
سالمندان تخم مرغ نمیتونن بخورن بعد شما میگید میگو میل بفرمایند!!