معاون استانداری مرکزی از انعقاد قراردادهای متعدد واحدهای تولیدی و حمایت گسترده از کارفرمایان جهت افزایش تولید خبر داد.
میرزاخانی ادامه داد: احیای واحدهای تولیدی بویژه صنایع بزرگ استان مرکزی مانند واگنپارس، هپکو، کمباین و ماشینسازی از جمله اقدامات مهم انجام شده در این قطب اقتصادی کشور به شمار میرود که نتایج این تلاشها در آینده نزدیک برای همگان نمایان خواهد بود.
او تاکید کرد: شرایط کنونی واحدهای تولیدی بزرگ شهر اراک قابل قیاس با مدت مشابه سال گذشته نیست و امید است مردم استان مرکزی شنوای اخبار قابل قبول در آینده نزدیک از این صنایع بزرگ باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری مرکزی افزود: واحدهای تولیدی اکنون در حال تولید هستند و قراردادهای متعددی منعقد و توافق لازم با کارفرمایان در راستای افزایش تولید در حال انجام است و در برخی واحدهای تولیدی تغییرات موثر مدیریتی صورت گرفته که مزید برعلت شده تا شرایط این واحدهای تولیدی بهبود یابد.
میرزاخانی اشاره به عملکرد استان مرکزی در حوزه اشتغال نیز بیان کرد: در این راستا از ابتدای امسال تاکنون، اطلاعات ۱۳هزار و ۶۸۰ متقاضی در سامانه رصد ثبت شده است که امید است تا پایان سال سهمیهای که متعلق به استان مرکزی است تکمیل شود و این مهم باید مدنظر ویژه قرار گیرد و در این راستا نشستهای متعددی برگزار شده و تکالیف دستگاهها نیز مشخص است.
میرزاخانی ابراز داشت: نشستهای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به صورت مستمر و هفتگی و در برخی موارد ۲ بار در هفته برگزار میشود و موانع پیشروی واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار میگیرد که نتایج مناسبی نیز در این راستا حاصل شد و به محض آنکه واحدهای تولیدی موارد پیشروی خود را انعکاس دهند، در نشستها مطرح و تلاش میشود که گرهای از مشکلات تولیدکنندگان باز شود که با مساعدت تمام دستگاههای اجرایی ذیربط در حوزه تولید و تلاشهای مستمر اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اتفاقات خوبی در مانع زدایی حوزه تولید رخ داده است.
او یادآور شد: میزان درخواست بیمه بیکاری نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۲۴ درصد در استان مرکزی کاهش دارد که این مهم نشان از کاهش شمار افراد بیکار در استان است و تعداد بیکاران این استان از چهارهزار و ۳۶۵ نفر به سههزار و ۴۰۸ نفر رسیده است.