یکی از خواص دارویی قارچ تأمین پروتئین مورد نیاز بدن است.
ارزش غذایی این خوراکی نیز همردیف با گوشت است و این در حالیست که قارچ برخلاف گوشت فاقد چربی است و به همین دلیل باعث افزایش کلسترول بد خون نمیشود.
مردانی که روزانه ۱۰۰ گرم قارچ مصرف کنند، نیاز بدن آنها برای مقابله با بیماری پروستات تأمین میشود.
این مادهی غذایی مفید حاوی مقادیر زیادی از ویتامین C و قارچ سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند. گردش خون با مصرف این خوراکی افزایش مییابد.
سایر خواص قارچ در سلامتی
این مادهی غذایی حاوی مقادیر بالایی از ویتامینهای B ۱ و B ۲ است. وجود عناصر معدنی فراوان در قارچ نیز آن را به یک مادهی غذایی مغذی تبدیل کرده است.
بدن روزانه به سبزیجات و میوه نیاز دارد که با مصرف قارچ، بخش زیادی از نیاز بدن تأمین میشود. وجود مقادیر زیادی از آهن، مس، پتاسیم و فسفر در قارچ، به نیاز بدن پاسخ میدهد. در کلاهک قارچ نیز مقدار زیادی فسفر نهفته است.
خواص دارویی قارچ
پیشگیری از ابتلا به کلسترول خون:
در قارچ یک مادهی مغذی و مفید به نام بیوفریولید وجود دارد. این مادهی غذایی مانع از افزایش کلسترول بد خون (LDL) و اسیدهای چرب در سلولها میشود.
پیشگیری از پوکی استخوان:
به دلیل اینکه قارچ حاوی مقدار زیادی ویتامین D است، به جذب کلسیم در بدن کمک میکند. کسانی که روزانه قارچ مصرف میکنند، از ابتلا به پوکی استخوان در امان میمانند.
تقویت سیستم ایمنی بدن:
در قارچ مقدار زیادی کربوهیدرات و آهن وجود دارد. کربوهیدرات موجود در قارچ برای بیماران دیابتی مفید است. همچنین آهن موجود در قارچ مانع از کم خونی میشود.