یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد فاصله گرفتن از رصد ۲۴ ساعته اخبار در هفت روز هفته، در کنار یک رژیم غذایی سالم، برای سلامت روان افراد مفید است.
پژوهشگران در این مطالعه به بررسی این مساله پرداختند که در اوج فشار همه گیری، کدام دسته از افراد بهتر از دیگران توانسته بودند احساسات اضطراب و افسردگی را در خود مدیریت کنند. آنها دریافتند یکی از موثرترین روشها، فاصله گرفتن از رگبار خبرهای بد بوده است.
نگارنده ارشد این مطالعه، دکتر یواخیم رادوا، روانپزشکی که ساکن بارسلوناست، میگوید: «بهترین علامتی که با مشاهده آن میتوان پیش بینی کردنشانههای اضطراب و افسردگی در فرد پایین است، خودداری او از تماشا یا خواندن بیش از حد اخبار است.»
قرار است در آخر هفته پیش رو، این مطالعه در دانشکده اروپایی نوروسایکوفارماکولوژی در وین ارائه شود.
دکتر رادوا در این مطالعه از پرسش نامههای آنلاینی استفاده کرده که ۹۴۲ بزرگسال اسپانیایی، هر دو هفته یکبار در طول یک سال از همه گیری به آنها پاسخ داده اند.
این مطالعه همچنین نشان داد داشتن یک رژیم مناسب نقش مهمی در داشتن حس بهتری از زندگی دارد.
دکتر «لینسی مک کرنان»، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری مرکز طبی دانشگاه واندربیلت، که در این مطالعه شرکت داشته است میگوید: «مراقبت از بدنمان چیزی است که میتوانیم روی آن منترل داشته باشیم و همین حس کنترل داشتن روی زندگی، یک جور حس قابل پیش بینی بودن زندگی را به فرد منتقل میکند که به نوبه خود میتواند از استرس فرد بکاهد.»
همچنین این مطالعه نشان داد بیشتر وقت گذراندن در بیرون از خانه، نرمش و نوشیدن آب بیشتر، با سطوح پایینتر استرس، اضطراب و احساس افسردگی، ارتباط دارد.
در مطالعه رادوا، ابتلای افراد به کرونا هم بررسی شد و تقریبا تمام افراد شرکت کننده در مطالعه به کرونا مبتلا شده بودند. نگارنده ارشد مطالعه میگوید: برخلاف دیدن و خواندن بیش از حد خبر، ابتلای افراد به کرونا تاثیر چندانی در تغییر نتایج نداشت.