معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری: برنامه تحولی در راستای تغییر محتوای درسی اشتغال محور و تولید محتوای علمی جهانی اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری این هفته به رفع چالشهای برنامههای تحولی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در یک بازده زمانی اشاره کرد و گفت:برنامه تحولی در راستای اسناد بالادستی، بیانیه گام دوم انقلاب، نقشه جامع علمی و سیاستهای کلان برنامه هفتم کشور اجرا میشود.
دکتر عموعابدینی افزود: در این برنامه تحولی موضوعاتی همچون حکمرانی در دانشگاه در ابعاد مختلف از جمله هیات امنا دانشگاه، تغییر در آموزش و محتوای درسی دانشگاه با هدف سوق دادن محققان و دانشجویان به سمت کارآفرینی و ایجاد اشتغال پرداخته میشود.
او با اشاره به اینکه ایران رتبه ۱۵ جهانی در تولید علم و محتوای علمی و آموزشی دارد گفت: در این برنامه تحولی به دنبال اثر بخشی علمی در سطح جهانی هستیم.
معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری به حمایت از قشر جوان برای تشکیل خانواده اشاره کرد و ادامه داد: فراهم کردن شرایط تشکیل خانواده در کنار تحصیل، صادرات تولید علم و محتوای علمی آموزشی به جهان از دیگر برنامه تحولی در نظام آموزشی است.
رییس دانشگاه مازندران نیز از آمادگی کامل دانشگاههای استان برای حضوری شدن کلاسهای درسی دانشجویان خبر داد.
دکتر علی نژاد در گفتگوی ویژه خبری این هفته موضوع شهریه، تهیه خوابگاه، سنوات دانشجویان و مشکلات دانشجویان مهمان پیگیری شد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در گفتگوی تلفنی با این برنامه نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال تحصیلی جدید بیش از ۴۵ هزار دانشجو دارد که تقریبا ۳۰ درصد دانشجویان دانشگاههای استان را به خود اختصاص داده است.
دکتر کرمانیان افزود: این دانشگاه به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی شمال کشور با بیش از ۳ هزار هیات علمی و کارمند، ۱۳ واحد دانشگاهی مجهز به بیش از ۷۰۰ آزمایشگاه و کارگاه است.
او به افزایش شهریه دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم با پرداخت وامهای دانشجویی فشار مالی بر روی دانشجویان را کاهش دهیم.
رییس دانشگاه ئیام نور مازندران هم در گفتگوی تلفنی با این برنامه از حدود ۱۵هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بیش از ۱۰۰رشته محل در ۱۵ مرکز دانشگاهی پیام نور استان خبر داد گفت:تمامی دروس عمومی نیمسال اول ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ این دانشگاه بصورت الکترونیکی غیر حضوری ارایه خواهد شد..
دکتر حسین نازک تبار همچنین افزود: آن دسته از دانشجویانی که دروس آنها بصورت نظری و عملی است باید حضوری سرکلاس درس شرکت کنند.
حدود ۱۴۰ هزار دانشجو و بیش از ۸ هزار نفر عضو هیات علمی و مدرس دانشگاههای سراسر استان هستند.
هم اکنون دانشجویان در حدود ۱۰۰۰ رشته گرایشی در دانشگاههای مازندران مشغول تحصیل هستند.
هزار و ۲۶۰ دانشجوی خارجی در دانشگاههای استان در حال تحصیل هستند که هزار ۱۰۰ دانشجو خارجی متعلق به دانشگاه مازندران از کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، مالزی، یمن و لبنان است.