پخش زنده
امروز: -
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از صدور بیش از ۳۹۰ مجوز فعالیت مطبوعاتی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در برنامه گفتگو ویژه خبری سیمای استان با بیان اینکه رویکردهای جدیدی در خبررسانی معمول شده است گفت: تحریریه واقعی خبر در خیابانها و در میان مردم است و با تغییر شکل و ابزار موبایلی همچنان باید خبر را براساس ارزشهای خبری منعکس کنیم.
جوادی افزود: از الزامات خبری دقت در تولید محتوا بوده و امروزه میبینیم اخبار هیجان زا معمول شده است که میتواند روند اطلاع رسانی را با چالش روبرو سازد.
او بر اهمیت امیدافزایی در خبر اشاره کرد و گفت:نیازمند برنامه ریزی در حوزه خبر و اطلاع رسانی هستیم.
جوادی در خصوص مشکلات خبرنگاران نیز گفت: ۱۳۵رسانه مکتوب و بیش از ۱۸۷ رسانه برخط در مازندران فعال است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر اینکه بیش از ۳۹۰ مجوز فعالیتی مطبوعاتی در استان صادر شده است گفت:تصمیم سازی و موج سازی در عرصه چند وجهی اطلاع رسانی صورت میگیرد.
او پخش اخبار در رسانههای بدون مجوز را از آسیبهای این بخش دانست و تاکید کرد:نیاز به تشکیل شورای تخصصی در حوزه مدیریت اطلاع رسانی داریم.
جوادی با اشاره به فعالیت ۹۰۰ رسانه در استان گفت: نیازمند آمایش نقطهای رسانهها در مازندران هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران در ادامه به تحول سازی در حوزه رسانه اشاره کرد و گفت:نیازمند وحدت رسانهای در استان هستیم و رسانهها با هم افزایی باید در تولید و نشر اخبار فعالیت کنند.
جوادی در بخش دیگری افزود:مازندران دومین پایگاه رسانهای کشور است که باید فعالان رسانهای در حوزه ورزش، اقتصاد، اجتماعی، فرهنگی و هنری شناسایی شوند.
رئیس خانه مطبوعات کشور نیز گفت:خانه مطبوعات انجمن فراگیر برای حمایت از خبرنگاران است.
شیخی در تماس تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه هشت هزار و ۶۰۰ عضو خانه مطبوعات داریم که همه خبرنگار نیستند افزود: اعضای رسانه براساس قانون مطبوعات با عضویت در سامانه e.rasane میتوانند نسبت به بیمه خود اقدام کنند.
او با بیان اینکه سختی کار خبرنگاری مربوط به خبرنگارانی است که کارفرما داشته باشند افزود: مدیران مسئول باید خبرنگاران خود را بیمه کنند.
شیخی ادامه داد:مدیران مسئول تایید کننده فعالان رسانهای هستند و مسئولیت کارگاه خبررسانی بر عهده مدیران رسانه هاست.
او همچنین گفت:با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر سه ماه فعالان رسانه پایش میشوند و در سامانه جامع رسانه کشور نیز سوابق خبرنگاران درج میشود.
مدیرمسئول روزنامه خبر شمال هم گفت: اداره کل ارشاد مازندران نتوانسته مدیریت خوبی بر معضلات خبرنگاران داشته باشند.
روحی با بیان اینکه حمایت از خبرنگاران باید بصورت واقعی درآید تصریح کرد:در مازندران تعدد رسانهها سبب شده است رسانه فعال نداشته باشیم.
او گفت:خبرنگاران امنیت شغلی ندارند و در عرصه رسانه مازندران با چالشهای معیشتی روبرو هستند و نیاز به تغییر ساختار و تقویت زیرساختها در رسانه برای بیمه خبرنگاران داریم.
روحی خواستار امتیازدهی اداره کل ارشاد به مدیران رسانه شد.
مدیرمسئول روزنامه حرف مازندران هم در برنامه گفتگوی ویژه خبری سیمای استان با تاکید بر اینکه موبایل به عنوان یک ابزار، دنیای خبر و اطلاع رسانی را تغییر داده است گفت:زندگی در ابعاد حکومت اسلامی چارچوب سازی خاص در خبررسانی را ضرورت میبخشد و بنابراین باید در شرایط اقتصادی قابل نقد مدیریت بر امور رسانهای داشته باشیم.
رضازاده نیاز به طرح مشکلات در کنار بیان نقاط قوت فعالیتها و تزریق امید در جامعه را از نیازهای اساسی جامعه برشمرد.
او خواستار پاسخ دهی اداره ارشاد در خصوص بیمه کردن افراد غیرخبرنگار شد و صندوق حمایت ارشاد مازندران یک ضرورت است و نیازمند ساماندهی خبرنگاران در صندوق حمایتی هستیم.