۹۹۰۰ تن گوشت سفید امسال در شهرستان نکا تولید شد .
سیدشبر موسوی با بیان اینکه شهرستان نکا دارای ۲۰۵ واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۹۰۰ تن مرغ گرم آماده طبخ در مرغداریهای این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.
وی افزود: تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان نکا ۲۰۵ واحد بوده و اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند، با افزایش دوره پرورش مرغ از ۴۵ روز به بالاتر مصرف دان و هزینههای تولید نیز بیشتر میشود، بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.