رئیس اداره بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: امسال مورد ابتلا به سالک در منطقه ورامین گزارش نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛"بهزاد امیری" افزود: بیماری سالک در بسیاری از استانهای کشور از دیرباز وجود داشته و عامل انتقال آن پشه خاکی است.
رئیس اداره بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: اداره بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت با استفاده از سموم از ورود جوندگان به مناطق مسکونی جلوگیری و سم پاشی بر علیه پشه خاکی را همواره پیگیری میکند، اما اگر فردی با علامت سالک مراجعه کند تشخیص و شناسایی سریع سالک در سراسر کشور مهیاست و این خدمات رایگان در مراکز بهداشت سراسر کشور ارایه میشود.
"بهزاد امیری"تاکید کرد: جمع آوری مناسب زباله ها، پساب ها، کنترل سگهای ولگرد و کودهای حیوانی نیاز به همکاری بین بخشی دارد و در کنار آن آموزش به مردم در پیشگیری از گزش و گاز گرفتگی نیز از اهمیت ویژه برخوردار است.
وی ادامه داد: پوشیدن لباس بلند و روشن و نصب پشه بند و توری اهمیت دارد.
" محمدرضا شیرزادی"کارشناس ارشد اداره بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: در هر منطقه عامل افزایش سالک با منطقه دیگر متفاوت است.
دکتر شیرزادی افزود: مهاجران هوایی که در اطراف ورامین هستند به افزایش موارد سالک در حاشیه تهران نقش داشته اند، به این منظور با فرمانداری ورامین و استانداری تهران جلساتی برگزار شد و درباره جمع آوری زبالهها و پسابها اخطار داده شد.
کارشناس ارشد اداره بیماریهای مشترک انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: سم پاشی و مه پاشی بر علیه پشه خاکی در این منطقه انجام شد تا خطر احتمالی برطرف شود و بحث جونده کُشی در موشهای صحرایی اهمیت بالایی در کنترل سالک دارد و امسال هنوز سالک در منطقه ورامین شناسایی نشده است.