تب کریمه کنگو یکی از بیماریهای مشترک میان انسان و دام و باید به توصیههای بهداشتی برای جلوگیری از شیوع آن توجه کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان در گفتوگو با خبر ۲۳ شبکه استانی خوزستان گفت: با توجه به افزایش دما و گرم شدن هوا، شرایط لازم برای شیوع و انتشار بیماری تب کریمه کنگو فراهم است.
رضا اسدی افزود: به دلیل شرایط آب و هوایی حاکم بر استان، تب کریمه کنگو با توجه به اینکه سلامتی انسان را به واسطه مصرف گوشت قرمز آلوده و غیربهداشتی تهدید میکند، یک خطر محسوب میشود.
وی بر خرید گوشت و آلایشهای دام مانند جگر از مراکز مجاز و زیر نظر دامپزشکی تاکید کرد و ادامه داد: شهروندان باید از تهیه مواد گوشتی از دستفروشان و مراکز غیرمجاز خودداری کنند، زیرا یکی از راههای انتقال تب کریمه کنگو از دام به انسان، مصرف گوشت آلوده به این بیماری است.
اسدی با تاکید بر پرهیز از مصرف گوشت بلافاصله پس از کشتار، اضافه کرد: گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت پس از ذبح و جگر نیز ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد قرار گیرد تا آلودگیهای احتمالی آن و چرخه ویروس تب کریمه کنگو از بین برود.
بیشتر بخوانید: تب کریمه کنگو، تهدیدی برای سلامتی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه شاغلان کشتارگاههای دام، قصابها و عاملان حمل و نقل گوشت در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، افزود: این افراد باید در محل کار از پوششهای محافظ همانند ماسک، دستکش و روپوش استفاده و ااز خطر ابتلا در امان بمانند.