پخش زنده
امروز: -
تب کریمه کنگو بیماری مشترک میان انسان و دام است و باید راهکارهای پیشگیرانه مورد توجه قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری با بیان اینکه تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان منتقل میشود و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است، گفت: دانستن راههای پیشگیری از این بیماری مهم هستند و باید به آنها توجه شود.
مهرداد حقیقی میگوید: برخی افراد بلافاصله پس از ذبح دام، اقدام به مصرف گوشت میکنند، این در حالی است که مصرف فوری فرآوردههای دامی احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو را افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه افزایش دما و گرم شدن هوا احتمال شیوع این بیماری را بیشتر میکند، ادامه داد: مصرف کنندگان باید هنگام خردکردن گوشت از دستکش استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: شهروندان تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
حقیقی بر فریز کردن نگهداری گوشت خریداری به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد تاکید کرد و افزود: خودداری از خوردن جگر و قرار دادن آن در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد ۴۸ ساعت پیش از مصرف ضروری است و در کاهش احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان موثر است.