اینوتکس ۲۰۲۲ فرصتی برای تجاری سازی محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان است که از این طریق ارتباط بین سرمایهگذار بخش داخلی و خارجی و صاحبان ایده شکل میگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دستگاه کمک تنفسی که یک وسیله راهبردی برای بیماران است و تاکنون از کشورهای آمریکا، آلمان، استرالیا و چین به کشور وارد میشد، حالا توسط پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان در کشور بومیسازی شده است.
مشکات نعمتی مدیر شرکت دانش بنیان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این باره گفت: این دستگاه کمک تنفسی سی پپ و بای پپ است که دو دستگاه جدا هستند و ما نخستین تولید کننده مستقل این محصول در کشور هستیم.
ربات جوشکار که صفر تا صد آن توسط یک شرکت دانش بنیان ساخته شده، نیز از دیگر محصولات نمایشگاه یازدهمین نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۲ به شمار میرود.
یعقوب صالحی مدیر این شرکت دانش بنیان گفت: طراحی این ربات کاملاً در ایران انجام شده و برنامه نویسی آن نیز در کشور شکل گرفته است در نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۲ بیش از ۴۰۰ محصول فناورانه از سوی شرکتهای دانشبنیان ارائه شده است.
سیدعلی هزاوه معاون نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: اینوتکس در تلاش است که هر سال یک بار فعالین مختلف زیست بوم نوآوری و فناوری کشور را در کنار هم جمع کند و این رویداد چهار روزه در پارک فناوری پردیس امسال برگزار میشود. در نمایشگاه فناوری و نوآوری امسال محصولات دانش بنیانیها در حوزههای مختلف علمی به نمایش گذاشته شده است.
محمد عمویی سرپرست شرکت دانش بنیان گفت: ماهواره با محموله تصویربرداری برای نخستین بار در این نمایشگاه ارائه شده، این ماهواره به عنوان اولین ماهواره بخش خصوصی کشور است و در تلاش هستیم تا پایان سال به مرحله پرتاب رسد همچنین صالح اسدی مدیر بازرگانی شرکت دانش بنیان درباره نخستین پلتفرم بومی آنلاین هوش مصنوعی گفت: بیش از ۷۰ ابزار و ماژول هوش مصنوعی از طریق این پلتفرم در اختیار کسب و کارها، کارخانجات و صنایع قرار میگیرد.
سرمایه گذاری محصولات ایرانی از سوی شرکتهای فناوری داخلی و خارجی بخشی دیگر از نمایشگاه فناورانه و نوآوری امسال است.
میکرو گراند مسئول شرکت مدیکو کلینیک روسیه گفت: اولین بار است که به ایران میآیم و به دنبال محصولات فناورانه ایرانی هستم تا از نزدیک این نوع تولیدات دانش بنیان را ببینم.
اینوتکس ۲۰۲۲ از ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت هر روز در پارک فناوری پردیس از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ آماده بازدید علاقهمندان است و این نمایشگاه نقشه راه و اعتبار سنجی ایدههاست محلی است برای رشد و آموزش شرکتهای نوپای فناورانه تا بتوانند از طریق این نمایشگاه ایدهها و دستاوردهای علمی خود را به مرحله تجاری سازی برساند.