مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با اشاره به کسب رتبه نخست تولید نسخه الکترونیکی در کشور گفت: هنوز زیرساختهای لازم برای اجرای کامل طرح مهیا نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر روح الله سهرابی، در خصوص ارائه نسخه الکترونیک، بیان کرد: از اول دی ماه سال گذشته ارائه خدمات به شکل غیرالکترون
وی گفت: مسلما برای ارائه خدمات برخط زیرساختهای فناوری اطلاعات نیاز است، سال گذشته در موارد متعددی در شلوغترین ساعات ارائه خدمت در مراکز درمان، قطعی برق داشتیم.
سهرابی با تاکید بر اینکه سازمان تامین اجتماعی نیز مجبور به ارائه خدمات الکترونیک شده است، افزود: امسال احتمال قطعی برق و کندی اینترنت را خواهیم داشت که مسلما این امر ارائه خدمات ۱۰۰ درصدی الکترونیکی را مختل میکند.
وی تصریح کرد: سال ۹۹ همزمان با آغاز طرح، ۴۰۰ هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید شد که در سال گذشته این رقم به سه میلیون و ۴۰۰ هزار نسخه رسید به طوری که استان مرکزی در سال گذشته در تولید نسخه الکترونیک رتبه نخست کشور را کسب کرد و ۹۷ درصد نسخهها الکترونیکی بوده اند، اما ۸۷.۵ درصد این نسخ به سرانجام رسیده است.
سهرابی در خصوص استفاده پزشکان از دستگاه کارتخوان اظهار کرد: امور مالیاتی درصد مشارکت پزشکان در پرداخت مالیات را اعلام کند، چراکه خوب است مردم بدانند چند درصد مالیات استان توسط پزشکان پرداخت شده است. اینکه تعدادی از پزشکان مرتکب تخلف میشوند قابل کتمان نیست، اما این قشر خدمتگزار جامعه هستند و نباید با عنوان فرار مالیاتی نام آنها را خراب کرد.